Hangi marka M.2 SSD alınır?

• Konuyu başlatan Yeny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 444
NV3 gibi QLC, ve E21T kontrolcüsüne sahip. QLC Nand olduğu için alınmaması taraftarıyım:

Windows kuracaksanız içine: Exceria G2. Tek DRAM'li ürün o çünkü.
M371: aralarında en kötü donanıma sahip olan.
M450: sadece içine oyun kurmak veya birşeyler depolamak için iyi olabilir.
NV3: QLC olduğu için önermiyorum ve kontrolcüsü berbat.
MP600 Core XT: QLC olduğu için önermiyorum.
Hocam DRAM sadece exceriada var doğru windows kuracağı ihtimalini düşünürsek Exceria daha mantıklı ama siz Qlc olduğu için önermiyorum demişsiniz. Bütçe belirtmemiş ama bu fiyata Tlc biraz zor değil mi

Hocam DRAM sadece exceriada var doğru windows kuracağı ihtimalini düşünürsek Exceria daha mantıklı ama siz Qlc olduğu için önermiyorum demişsiniz. Bütçe belirtmemiş ama bu fiyata Tlc biraz zor değil mi
Normalde bu bütçede çok fazla TLC NAND var. Aslında pek zor değil. (2000TL-2500TL'de.)
M450 gibi modellerin fiyatında ise Exceria Pro gibi KC3000 rakibi modeller oluyor. PcKolik zorunluluğu olmasa yani rahat iyi SSD alırsınız yani.

QLC NAND'larda ömür ve kalite olarak düşük oluyorlar. Siz hali hazırda kullanıyorsanız gittiği yere kadar kullanın ama alınacağı zaman alınmaması daha iyi.

Dram var kurun gecin windowsu. PcKolik zorunluysa G2, zorunlu degilse attigim modele bakın.

Dram var kurun gecin windowsu. PcKolik zorunluysa G2, zorunlu degilse attigim modele bakın.

Daha ucuz alternatif olarak:

HMB'sinin düşük olması dışında dezavantajı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı