Hangi marka RTX 4060 Ti ekran kartını alınmalı?

Bütçe
15.000 - 18.000

Fevkelade1i

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sistemim aşağıdaki gibidir. Şimdiye kadar ki ekran kartım RTX 3060 Ti idi. Ekran kartı yandığı için, yenisini alacağım. İleride tüm sistemi yenileyeceğim için, 4060 serisine geçmeye karar verdim fakat hangi markanın hangi modelini almam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Telefondan araştırma da yapamıyorum. Önerebileceğiniz ekran kartı var mı?

Sistem özelliklerim:
Anakart: ASUS ROG STRIX B450-F Gaming.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
RAM: Corsair Vengeance (2x8 GB) 3200MHz.
PSU: Sharkoon SHP650 V2 650W 80+.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, sistemim aşağıdaki gibidir. Şimdiye kadar ki ekran kartım RTX 3060 Ti idi. Ekran kartı yandığı için, yenisini alacağım. İleride tüm sistemi yenileyeceğim için, 4060 serisine geçmeye karar verdim fakat hangi markanın hangi modelini almam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Telefondan araştırma da yapamıyorum. Önerebileceğiniz ekran kartı var mı?

Sistem özelliklerim:
En ucuzu hangisiyse o. O kart ısınmıyor zaten ama 4060 Ti yerine 7700XT öneririm. R5 3600 ile 1080p'de darboğaz yapacaktır.

Sistem özelliklerim:

En ucuzunu al geç.

En ucuzu hangisiyse o. O kart ısınmıyor zaten ama 4060 Ti yerine 7700XT öneririm. R5 3600 ile 1080p'de darboğaz yapacaktır.
Hocam, ileriye yönelik alıyorum ekran kartını. Anakartı, işlemciyi falan da yükselteceğim. Bu sebeple 4060ti konusunda karar kılmıştım.

AMD tarafına hiç bakmadım gerçi. Performans olarak karşılığı nasıl, hiç bilmiyorum.

ASUS veya Gigabyte öneririm. Bu konuda en iyiler onlar bence.
Galax nasıl sizce? Fiyat olarak daha ucuz gibi duruyor.

En ucuzunu al geç.
Bu da mantıklı :)

Hocam, ileriye yönelik alıyorum ekran kartını. Anakartı, işlemciyi falan da yükselteceğim. Bu sebeple 4060ti konusunda karar kılmıştım.

AMD tarafına hiç bakmadım gerçi. Performans olarak karşılığı nasıl, hiç bilmiyorum.

Galax nasıl sizce? Fiyat olarak daha ucuz gibi duruyor.
Galax önerecektim zaten bende ama 7700XT daha iyi olur. 4060 Ti'ın tek avantajı DLSS. İlla DLSS açacağım oynayacağım oyunlarda hep DLSS var diyorsanız Galax 4060 Ti tercih edebilirsiniz ama 8GB VRAM'ı unutmayın.

Sistem özelliklerim:

Galax alabilirsin 14-15 civarında geziyor, gayet de güzel. 3 fanlı istersen Gigabyte Eagle bakabilirsin o da 15.5 civarıydı en son. Markaları pek kafana takma aşırı bir fark olmuyor aralarında zaten, performans konusunda hiç olmuyor hatta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı