Hangi marka RTX 5070 Ti alınmalı?

Efeinstain

Hectopat
Daha fazla  
ASUS 5070 Ti alacağım ama ASUS Prime mı almalıyım yoksa TUF Gaming mi? Arada 10k kadar fiyat farkı var sizce o fiyat farkını vermeye değer mi?

Prime giriş seviyesi Asus modellerinde malzeme olarak TUF daha iyidir. Marka olarak da Gigabyte Gaming OC, Palit Gamerock serisi, Inno X2 yada X3 OC serisi iyidir.

Son düzenleme:
evet onu biliyorum ama aradaki 10k farka değer mi

ekran kartında marka önemli bence uzun ömürlülük soğutma vs. açısından bu tarz markalardan alırsam bütçeyi biraz aşıp 5080 alabilirim
Fark olarak başka marka bakabiliyorsanız daha iyi olur ama verebilirim derseniz soğutma uzun ömür malzeme daha iyi elbette.

Evet onu biliyorum ama aradaki 10k farka değer mi?

Ekran kartında marka önemli bence uzun ömürlülük soğutma vs. açısından bu tarz markalardan alırsam bütçeyi biraz aşıp 5080 alabilirim.

Zaten firmalar arasında ki fiyat farkı tamamen soğutma sistemi marka değeri ve yazılım desteğidir
MSI ASUS tarzı markalar tercih edilirse çok iyi olur
Ama kesinlikle Palit önermiyorum.

Fark olarak başka marka bakabiliyorsanız daha iyi olur ama verebilirim derseniz soğutma uzun ömür malzeme daha iyi elbette.
60 civarlarına çıkabilirim en fazla bende onun için hem uzun ömürlü olsun hem tatmin etsin diye asus almaya karar verdim testlerde en başarılı asus çünkü

Zaten firmalar arasında ki fiyat farkı tamamen soğutma sistemi marka değeri ve yazılım desteğidir
MSI ASUS tarzı markalar tercih edilirse çok iyi olur
Ama kesinlikle Palit önermiyorum.
aynı düşüncedeyim bende onun için tuf ile prime arasında kaldım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı