Samsung Watch 7 alınır mı?

Cnzxr

Decapat
Samsung S25 kullanıyorum ve akıllı bir saat almak istiyorum. Çünkü dışarıdayken sürekli mesaj geliyor, telefonu çıkarmak gerekiyor veya müzik açmak için telefondan açmam gerekiyor. Bu da toplu alanlarda veya toplu taşıtlarda uğraştırıcı oluyor. Bundan dolayı hem telefona uyumlu hem de özellikleri olan, yapay zeka cevaplama gibi özelliklere sahip bir saat arayışındayım. Watch 7'yi buldum fakat fiyatından dolayı alsam mı almasam mı bilemedim. Zaten pek anlamam ama uygun gibi geldi. Gene de konu açıp fikir almak istiyorum, onun yerine alabileceğim, isteğimi karşılayacak alternatif var mı?

Alınır hocam bayağı güzel ama bezel seviyorsanız classic 6ya da bakabilirsiniz ama önemli değil diyorsanız 7 alın geçin.

Aldıysanız ne kadara aldınız bir de şarjı ne kadara gidiyor bende almayı düşünüyorum sırf bu sebeplerden dolayı özellikleri merak ettim

Aldıysanız ne kadara aldınız bir de şarjı ne kadara gidiyor bende almayı düşünüyorum sırf bu sebeplerden dolayı özellikleri merak ettim.

5200'e Amazon Prime ile gümüş rengi 44mm olanı aldım. Şarjı 1 gün gidiyor. Ben şu şekilde kullanıyorum: Tüm özellikler açık, Samsung Health özellikleri, tarama vb. hepsi açık. İlk akşam saat 8 gibi takıyorum, 1 saate fullüyorum. Sonra takıyorum, gece boyunca takılı kalıyor. Sonra öğlen 12'de bir 20 dakika filan takıyorum. Sonra tekrar aynı şekilde akşam 8'de takıyorum. Bu şekilde kullanıyorum. Evet, şarj çok gidiyor ama 1 günü çıkarıyor. Her şekilde, özellikle tüm özellikler degilde birkaç ozelllik açıksa 48 saat dayanır gibime geliyor. Ekran kalitesi olsun, takip olsun, tansiyon ölçümü vb. çok iyi. İlk başta tansiyon aletiyle kalibre filan ediyorsun ve doğru, aynı çıkıyor. Maksimum 1 sayı filan değişiyordur.

Memnunum bayağı mesaj yazma olsun müzik dinleme vs ise yarar uygulamalar da var.

@Cnzxr Yuklenebilecek uygulamalara örnek verir misiniz? Ekstra olarak samsung telefon harici çok uyumlu değil diye biliyorum, her özellik stabil çalışmıyordu en son. Telefonunuz nedir?

@Cnzxr yuklenebilecek uygulamalara örnek verir misiniz? Ekstra olarak Samsung telefon harici çok uyumlu değil diye biliyorum, her özellik stabil çalışmıyordu en son. Telefonunuz nedir?

S25 kullanıyorum dediğiniz stabil icin bir şey diyemem. Uygulama olarak Spotify, tarayici, bankacılık programlari, mail, whattsap, Shazam, Duo Mobile, saatte Gemini AI da var ve gayet iyi çalışıyor pek kullanmadim ama sorun yasamadim daha, YouTube Music vs şu an aklima gelmiyor çünkü cogu lazim olabilecek şeyler zaten yüklü oluyor. Google maps, Google Rehber falan da var. Cevrimdisi haritada kullanabiliyosun tabii once indirmen lazim istediginiz bölgeyi.

Bildigim kadariyla şu an cogu akilli saatler bir tek kendi markasinda tam ozellik ve stabil çalışıyor. O yüzden telefonun markasinda almanizi oneririm fakat bu fiyata bu kadar donanimli ve ise yarar saat bilmiyorum varsa da telefonum Samsung diye ogrenememis olabilirim.

Bildigim kadariyla şu an cogu akilli saatler bir tek kendi markasinda tam ozellik ve stabil çalışıyor. O yüzden telefonun markasinda almanizi oneririm fakat bu fiyata bu kadar donanimli ve ise yarar saat bilmiyorum varsa da telefonum Samsung diye ogrenememis olabilirim.

Bu fiyatlarda güzel iki saat var hocam zaten, Samsung ve Huawei. Ben Samsung olmadığı için telefonum, uyumluluk sorunu olmaması adına Huawei aldım. Huawei de değil telefonum ama en azından sorun çıkarmıyor uyumluluk adına. Ekstra her gün şarj etmeyi sevmedigim için Huawei tercih etmiştim, 2 hafta şarjı gitsin diye. Samsung'a da gözüm kaymisti ama dediğim sebeplerden almadım, hayırlı olsun size ileride bende düşünürüm belki Samsung telefona geçersek.

Bu fiyatlarda güzel iki saat var hocam zaten, Samsung ve Huawei. Ben Samsung olmadığı için telefonum, uyumluluk sorunu olmaması adına Huawei aldım. Huawei de değil telefonum ama en azından sorun çıkarmıyor uyumluluk adına. Ekstra her gün şarj etmeyi sevmedigim için Huawei tercih etmiştim, 2 hafta şarjı gitsin diye. Samsung'a da gözüm kaymisti ama dediğim sebeplerden almadım, hayırlı olsun size ileride bende düşünürüm belki Samsung telefona geçersek.

Olabilir hocam doğrudur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı