Hangi marka spor ayakkabı giyiyorsunuz?

Hangisi?

• Nike

Oy: 34 35,4%
  • Adidas

Oy: 14 14,6%
  • Puma

Oy: 14 14,6%
  • Hummel

Oy: 3 3,1%
  • Lescon

Oy: 4 4,2%
  • New Balance

Oy: 4 4,2%
  • Reebok

Oy: 1 1,0%
  • Kinetix

Oy: 13 13,5%
  • Diğer (Mesajınızda belirtebilirsiniz)

Oy: 9 9,4%

• Oy verenlerin toplamı
    96
Uzaya ulaşmak için önce Everest PSU'yu patlatıyorsun galiba?
Herhangi bir kasaya tak başlat. Masaüstü geldiğinde yükselmeye başlıyorsun. Bir müddet sonra alt parça ayrılıyor yoluna sadece ayakkabı ile devam ediyorsun. Farklı galaksilere gitmek için hemen PUBG'ye girip ayarları Ultra'ya alıyoruz. O kadar uzağa gitmeyeceksen Frsiby veya Trust olanı kullan.

Herhangi bir kasaya tak başlat. Masaüstü geldiğinde yükselmeye başlıyorsun. Bir müddet sonra alt parça ayrılıyor yoluna sadece ayakkabı ile devam ediyorsun. Farklı galaksilere gitmek için hemen PUBG'ye girip ayarları Ultra'ya alıyoruz. O kadar uzağa gitmeyeceksen Frsiby veya Trust olanı kullan.
James Donkey SSD eklenince tahminen Jupiter'e varırız hocam. Ben eski Polat Alemdar bu arada.

Tek bir marka tercih etmiyorum. Genellikle dolabımda Skechers, Adidas ve Nike oluyor spor ayakkabı gözünde. 2 tanesi yürüyüş ayakkabısı, 1 tanesi kış ayları için su geçirmeyen yürüyüş ayakkabısı ve 1 tane de koşu ayakkabısı tutuyorum. Gene de çok sık giydiğimi söyleyemem, kısa süreli dışarı çıkacaksam ya da çok yürümeyeceksem spor değil günlük ayakkabıları tercih ederim.

1593291034187.png

Yağmurlu havalarda ıslanmamak için almıştım. Zaten ortalama yılda bir kere anca alıyorumdur. Kalitesiz alınca bu süre 2 aya inebiliyor. Bari düzgün bir şey alayım rahat edeyim diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı