Hangi markette çalışılmalı?

Sameett

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

AMD Ryzen 5 9600X 3.90 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 4nm İşlemci(Tray)

MSI Pro B650M-B 6800MHz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart

Kingston 32GB(2x16) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram

Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000 MB-Yazma 4000 MB M.2 SSD

DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Evin yakınlarında şok, BİM, A101, şimşekler, mopaş var daha önce bunlarda çalışan varsa deneyimlerini aktarabilirler mi? Part time düşünüyorum ama duruma göre tam zamanlıda olabilir. Reyon görevlisi düşünüyorum tabii boş yer varsa. Çalışanlar deneyimlerini ve süreçleri anlatabilir mi?

Evin yakınlarında şok, BİM, A101, şimşekler, mopaş var daha önce bunlarda çalışan varsa deneyimlerini aktarabilirler mi? Part time düşünüyorum ama duruma göre tam zamanlıda olabilir. Reyon görevlisi düşünüyorum tabii boş yer varsa. Çalışanlar deneyimlerini ve süreçleri anlatabilir mi?

Vallahi 2 ay markette çalıştım bir daha da sokağa düşmediğim sürece çalışmam.

Hiç çalışmadım fakat BİM A101 tavsite etmem. Şimşekler ve mopaşı da bilmiyorum ama hemen hemen aynıdır. Öncelikle çok zor iş. Öyle tek bir görev yapacağını sanmıyorum. Kasayada bakarsın mal gelir onu da çekersin reyonda düzenlersin paspasta yaparsın sayımda. Tabii parttime nasıl işliyor bilmiyorum ama full time iken böyle oluyor. Migros daha kurumsal bu açıdan Migros'u deneyebilirsin.

Modern köleden başka bir şey değil.

Canlı destek ilanlarina bakıyorum ama evden çalışmak için bir şirket bulamadım.
Market içinse ailem diyor zaten diyorum markette çalışılmaz anlamıyorlar. Diyorlar orada çalışanlar nasıl çalışıyor anlatamazsın bir şeym

Hiç çalışmadım fakat BİM A101 tavsite etmem. Şimşekler ve mopaşı da bilmiyorum ama hemen hemen aynıdır. Öncelikle çok zor iş. Öyle tek bir görev yapacağını sanmıyorum. Kasayada bakarsın mal gelir onu da çekersin reyonda düzenlersin paspasta yaparsın sayımda. Tabii parttime nasıl işliyor bilmiyorum ama full time iken böyle oluyor. Migros daha kurumsal bu açıdan Migros'u deneyebilirsin.

modern köleden başka birşey değil.

Üç harfli zincirler arasında en çok maaşı verenin BİM olduğunu biliyorum ancak zor iş.

Canlı destek ilanlarina bakıyorum ama evden çalışmak için bir şirket bulamadım.
Market içinse ailem diyor zaten diyorum markette çalışılmaz anlamıyorlar. Diyorlar orada çalışanlar nasıl çalışıyor anlatamazsın bir şeym.

Hocam ben A101 BİM şok gibi 81 ilde olan zincir markette değil de daha çok Anadolu da varlığını sürdüren başgimpa da çalışmıştım reyon görevlisi diye girdim en son manav ve kasap bölümüne bile bakıyordum kasaya hiç sokmadılar ama Trendyol siparişleri oluyordu onları da biz hazırlıyorduk ekstra marketin temizliği de bizden sorumluydu her akşam kapanışta tüm markete paspas atardık bunlar dışında benim marketçilikten nefret etmeme sebep olan full time denilen sabah 8 akşam 10 kapanışa kadar çalışmaktı ve en az hafta da 2 kere yapıyorduk bunu bayram zamanları da bayram bitene kadar sabah 8 akşam 11 bayram zamanı izin bile kullanamıyordun kurbanda 1 ay aralıksız çalıştığımı hatırlıyorum he bir de her ay sonu olan sayım da var gece 2-3e kadar markette sayım yapıyorsun ürünlerde eksik var mı diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı