Hangi markette çalışmaya başlanmalı?

mbboyun

Kilopat
Merhaba, 20 yaşındayım ve askerliğimi 2026'ya tecil ettirdim. Açık lise mezunuyum. Şu anlık İngilizce ve resim çalışıyorum düşündüğüm meslek için. Askerliğe kadar çalışıp para biriktireceğim. Aklımda markette çalışmak var. Bir yandan spora gideceğim bir yandan resim vs. kendimi geliştireceğim için 12 saatin üstünde, sömürülmeye yönelik birinin yanında çalışmak istemiyorum. Yakında küçük bir BİM market var onun 1 sokak uzağında Migros, şok, (daha büyük) BİM ve furpa var. Buralara başvurmak istiyorum. Sizce rastgele mi başvurayım ya da aralarından daha iyi olan var mı? Hangisinde işçi aranıp aranmadığını bilmiyorum. Yarın başvurmaya gideceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 20 yaşındayım ve askerliğimi 2026'ya tecil ettirdim. Açık lise mezunuyum. Şu anlık İngilizce ve resim çalışıyorum düşündüğüm meslek için. Askerliğe kadar çalışıp para biriktireceğim. Aklımda markette çalışmak var. Bir yandan spora gideceğim bir yandan resim vs. kendimi geliştireceğim için 12 saatin üstünde, sömürülmeye yönelik birinin yanında çalışmak istemiyorum. Yakında küçük bir BİM market var onun 1 sokak uzağında Migros, şok, (daha büyük) BİM ve furpa var. Buralara başvurmak istiyorum. Sizce rastgele mi başvurayım ya da aralarından daha iyi olan var mı? Hangisinde işçi aranıp aranmadığını bilmiyorum. Yarın başvurmaya gideceğim.
En çok maaş verene başvur hiçbirinin birbirinden farkı yok.

Forumdaki benim gibi konu açanlara yazılanları falan okudum neredeyse herkes kölelik yazmış. Her işi yaptırıyorlar yazmış. Biraz gözümü korkuttu. Yani direkt part-time olarak mı başvursam acaba? Çünkü spor için AVM'ye gidiyorum otobüs, metro ve minibüs vs. geri dönmede eklersek sporumu yapıp gelmem 3 saate yakın sürüyor. Haftanında 3-4 günü gidiyorum. Tüm günümde sadece işe gitsin istemiyorum. İşin kaçtan kaça olduğunu da bilmiyorum iyice kafam karıştı. Marketler yürüme mesafesinde olduğu için girmek istiyordum. Özellikle en yakın market BİM küçük ve aşırı işlek olduğunu da sanmıyorum. Başvurmak için orayı ve birkaç sokak ötesindeki Migrosu düşünmüştüm. Markette çalışmak aşırı kötü mü ya cidden? Markette çalışan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Forumdaki benim gibi konu açanlara yazılanları falan okudum neredeyse herkes kölelik yazmış. Her işi yaptırıyorlar yazmış. Biraz gözümü korkuttu. Yani direkt part-time olarak mı başvursam acaba? Çünkü spor için AVM'ye gidiyorum otobüs, metro ve minibüs vs. geri dönmede eklersek sporumu yapıp gelmem 3 saate yakın sürüyor. Haftanında 3-4 günü gidiyorum. Tüm günümde sadece işe gitsin istemiyorum. İşin kaçtan kaça olduğunu da bilmiyorum iyice kafam karıştı. Marketler yürüme mesafesinde olduğu için girmek istiyordum. Özellikle en yakın market BİM küçük ve aşırı işlek olduğunu da sanmıyorum. Başvurmak için orayı ve birkaç sokak ötesindeki Migros'u düşünmüştüm. Markette çalışmak aşırı kötü mü ya cidden? Markette çalışan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Kardeşim ne hayal ediyordun ki köle gibi olacaksın vardiyan her gün değişecek bir gün sabahçı sonraki gün kıdemlılerden biri sabahçı gitmek isterse bir gün öülenci yine kıdemlilerden biri sabah uyumak isterse sabahçı onun işi varsa yerine bakman için fulla döneceksin başka bir gün izin kullandırtmayacaklar yine birinin yerine bakman için içeride biriken izinlerin verilmeyecek maaş olarak ise tabii ki 17.002 TL asgari ücret vermeyecekler sizi üzmeyeceğiz asgari ücretle geçinilemeyeceğinin farkındayız diyecekler ve seni 18.000 TL ile başlatacaklar alışana kadar her uyandığında küfür edeceksin alışınca daha çok edeceksin böyle geçecek vaktin ayrılana kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı