n0n3nt1ty
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- mühendis
Arkadaşlar, ben ileride siber güvenlik alanında uzmanlaşıp yapacağım mesleğin de siber güvenlik alanında olmasını hedefliyorum. Fakat biliyorum ki siber güvenlikçi demek basit bir şey değil. Şu anda çok temel seviyede Python bilsem de yeterli olmayacak. Linux hakkında pek bilgim yok. Hedefime ulaşabilmek için bana tavsiyeler verebilirseniz çok sevinirim.
Birkaç sorum daha var.
Siber güvenlik için hangi Linux sistemini önerirsiniz? Ben Debian diye duymuştum fakat emin değilim.
Bahsettiğim yazılım programlama ve Linux öğrenme sürecine ne zaman başlamalıyım sizce? Üniversitede bu tarz şeyleri öğretiyorlar mı? Bilgisayar ve yazılım mühendisliği seçeceğimi de belirteyim ben siber güvenlik için bu bölüm seçilmeli diye biliyorum ama yanlışsam lütfen düzeltin.
Birkaç sorum daha var.
Siber güvenlik için hangi Linux sistemini önerirsiniz? Ben Debian diye duymuştum fakat emin değilim.
Bahsettiğim yazılım programlama ve Linux öğrenme sürecine ne zaman başlamalıyım sizce? Üniversitede bu tarz şeyleri öğretiyorlar mı? Bilgisayar ve yazılım mühendisliği seçeceğimi de belirteyim ben siber güvenlik için bu bölüm seçilmeli diye biliyorum ama yanlışsam lütfen düzeltin.
Son düzenleyen: Moderatör: