Salih44444 Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 14 yaşındayım 3 yıldır kulüplerde filan oynuyorum ama hangi mevki seçeceğimi bilemedim. Bir de siz bakın cevaplarınızı bekliyorum(163 boy sol ayağım) Bitiriciliğim orta. Dribbling ortanın bir tık üstü. Top kontrol orta. Kafa vuruşu orta. Kısa pas iyi. Uzun pas kötü. Uzaktan şut orta. Top kapma çok iyi. Markaj iyi. Çeviklik ortalama. Dayanıklılık ortanın bir tık altı. Denge orta. Hız çok iyi. Zıplama iyi ama boyum kısa fakat bazı uzun boylulardan daha fazla zıplayabiliyorum.
14 yaşındayım 3 yıldır kulüplerde filan oynuyorum ama hangi mevki seçeceğimi bilemedim. Bir de siz bakın cevaplarınızı bekliyorum(163 boy sol ayağım) Bitiriciliğim orta. Dribbling ortanın bir tık üstü. Top kontrol orta. Kafa vuruşu orta. Kısa pas iyi. Uzun pas kötü. Uzaktan şut orta. Top kapma çok iyi. Markaj iyi. Çeviklik ortalama. Dayanıklılık ortanın bir tık altı. Denge orta. Hız çok iyi. Zıplama iyi ama boyum kısa fakat bazı uzun boylulardan daha fazla zıplayabiliyorum.
eren200ns Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 771 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #2 Ofansif sağ bek.
10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 578 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 Salih44444 dedi: 14 yaşındayım 3 yıldır kulüplerde filan oynuyorum ama hangi mevki seçeceğimi bilemedim. Bir de siz bakın cevaplarınızı bekliyorum(163 boy sol ayağım) Bitiriciliğim orta. Dribbling ortanın bir tık üstü. Top kontrol orta. Kafa vuruşu orta. Kısa pas iyi. Uzun pas kötü. Uzaktan şut orta. Top kapma çok iyi. Markaj iyi. Çeviklik ortalama. Dayanıklılık ortanın bir tık altı. Denge orta. Hız çok iyi. Zıplama iyi ama boyum kısa fakat bazı uzun boylulardan daha fazla zıplayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ veya Sol kanat bek şeklinde oynayabilirsin.
Salih44444 dedi: 14 yaşındayım 3 yıldır kulüplerde filan oynuyorum ama hangi mevki seçeceğimi bilemedim. Bir de siz bakın cevaplarınızı bekliyorum(163 boy sol ayağım) Bitiriciliğim orta. Dribbling ortanın bir tık üstü. Top kontrol orta. Kafa vuruşu orta. Kısa pas iyi. Uzun pas kötü. Uzaktan şut orta. Top kapma çok iyi. Markaj iyi. Çeviklik ortalama. Dayanıklılık ortanın bir tık altı. Denge orta. Hız çok iyi. Zıplama iyi ama boyum kısa fakat bazı uzun boylulardan daha fazla zıplayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ veya Sol kanat bek şeklinde oynayabilirsin.
RobloxOyuncusu Picopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 618 Çözümler 1 17 Aralık 2022 #4 Salih44444 dedi: 14 yaşındayım 3 yıldır kulüplerde filan oynuyorum ama hangi mevki seçeceğimi bilemedim. Bir de siz bakın cevaplarınızı bekliyorum(163 boy sol ayağım) Bitiriciliğim orta. Dribbling ortanın bir tık üstü. Top kontrol orta. Kafa vuruşu orta. Kısa pas iyi. Uzun pas kötü. Uzaktan şut orta. Top kapma çok iyi. Markaj iyi. Çeviklik ortalama. Dayanıklılık ortanın bir tık altı. Denge orta. Hız çok iyi. Zıplama iyi ama boyum kısa fakat bazı uzun boylulardan daha fazla zıplayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ön libero.
Salih44444 dedi: 14 yaşındayım 3 yıldır kulüplerde filan oynuyorum ama hangi mevki seçeceğimi bilemedim. Bir de siz bakın cevaplarınızı bekliyorum(163 boy sol ayağım) Bitiriciliğim orta. Dribbling ortanın bir tık üstü. Top kontrol orta. Kafa vuruşu orta. Kısa pas iyi. Uzun pas kötü. Uzaktan şut orta. Top kapma çok iyi. Markaj iyi. Çeviklik ortalama. Dayanıklılık ortanın bir tık altı. Denge orta. Hız çok iyi. Zıplama iyi ama boyum kısa fakat bazı uzun boylulardan daha fazla zıplayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ön libero.
10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 578 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #6 Lionel Canatar dedi: Defansif orta saha Genişletmek için tıkla... Arkadaşımızın çeviklik ve hızı iyi. Dayanıklılığı düşük. Ben önermem ama tartışılır.
Lionel Canatar dedi: Defansif orta saha Genişletmek için tıkla... Arkadaşımızın çeviklik ve hızı iyi. Dayanıklılığı düşük. Ben önermem ama tartışılır.
B Booh of Wooh Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.649 Çözümler 3 19 Aralık 2022 #7 Dayanıklılık ve uzun pas geliştirilme koşuluyla sağ-sol bek.
MematiBaş Ölüm demek Picopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 296 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #8 Defansif orta saha.