Hangi mikrofon alınmalı?

ilnessaw

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, müzik için profesyonel mikrofon alacağım ama hangisini alsam karar veremiyorum.

• Rode NT1 5th Generation Silver Yeni Nesil Analog Dijital Cardioid Kondansatör Mikrofon
  • Rode NT2-A Mikrofon
Bana yardımcı olur musunuz? Bir de bunların yanına hangi ses kartını alsam daha iyi olur? Benim alacağım ses kartı bu: [Focusrite Scarlett Solo Gen 4 Ses Kartı](https://www.hepsiburada.com/focusrite-scarlett-solo-gen-4-ses-karti-p-HBCV00006G75T1?magaza=Dore Müzik). Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartı işinizi görür.

RodeNT2 çift diyafram mikrofondur. Bu mikrofonlar odadaki gerekli gereksiz her şeyi çeker. Eğer odanızda 3-4 kişi aynı anda müzik yapacaksanız; mikrofonu ortaya koyar herkesi kaydedersiniz. Yok tek bir enstrüman kaydı ya da vokal olacaksa, NT1 kullanın.

Rode NT 1 daha mı iyi Rode NT 2'adan ben anlayamadım da zaten Tekken Kayıt alacağım ben vokal için sormak istemiştim hangisi daha iyi olur diye NT 2'a mi NT 1 mi karar veremedim bir türlü

Son düzenleme:
Rode NT 1 daha mı iyi Rode NT 2'adan ben anlayamadım da zaten Tekken Kayıt alacağım ben vokal için sormak istemiştim hangisi daha iyi olur diye NT 2'a mi NT 1 mi karar veremedim bir türlü
Biri öbüründen daha iyi değil. Yukarıda yazdığım üzere fonksiyonları farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…