Hangi mikrofon alınmalı?

ilnessaw

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, müzik için profesyonel mikrofon alacağım ama hangisini alsam karar veremiyorum.

• Rode NT1 5th Generation Silver Yeni Nesil Analog Dijital Cardioid Kondansatör Mikrofon
  • Rode NT2-A Mikrofon
Bana yardımcı olur musunuz? Bir de bunların yanına hangi ses kartını alsam daha iyi olur? Benim alacağım ses kartı bu: [Focusrite Scarlett Solo Gen 4 Ses Kartı](https://www.hepsiburada.com/focusrite-scarlett-solo-gen-4-ses-karti-p-HBCV00006G75T1?magaza=Dore Müzik). Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartı işinizi görür.

RodeNT2 çift diyafram mikrofondur. Bu mikrofonlar odadaki gerekli gereksiz her şeyi çeker. Eğer odanızda 3-4 kişi aynı anda müzik yapacaksanız; mikrofonu ortaya koyar herkesi kaydedersiniz. Yok tek bir enstrüman kaydı ya da vokal olacaksa, NT1 kullanın.

Rode NT 1 daha mı iyi Rode NT 2'adan ben anlayamadım da zaten Tekken Kayıt alacağım ben vokal için sormak istemiştim hangisi daha iyi olur diye NT 2'a mi NT 1 mi karar veremedim bir türlü

Son düzenleme:
Rode NT 1 daha mı iyi Rode NT 2'adan ben anlayamadım da zaten Tekken Kayıt alacağım ben vokal için sormak istemiştim hangisi daha iyi olur diye NT 2'a mi NT 1 mi karar veremedim bir türlü
Biri öbüründen daha iyi değil. Yukarıda yazdığım üzere fonksiyonları farklı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı