Hangi Minecraft Launcher'ı daha iyi?

emre33298

Decapat
Daha fazla  
Ben uzun zamandır xmcl (X Minecraft Launcher) kullanıyorum fakat çok stabil olmadığı için başka bir Launcher arıyordum ve yeni bir Launcher buldum MultiMC altyapısı olan bir Launcher zaten baktım multi MC'den bir farkı yok sizce hangisi daha iyi olabilir? MultiMC tarzı hiç Launcher kullanmadım.

Ben uzun zamandır xmcl (X Minecraft Launcher) kullanıyorum fakat çok stabil olmadığı için başka bir Launcher arıyordum ve yeni bir Launcher buldum MultiMC altyapısı olan bir Launcher zaten baktım multi MC'den bir farkı yok sizce hangisi daha iyi olabilir? MultiMC tarzı hiç Launcher kullanmadım.

Lunar kullanıyorum ben bence en iyisi.

Prism Launcher öneririm. Mod eklemesidir, dünya yönetmesidir her şeyle dopdolu. Üstüne tanımam. Oda MultiMC gibi. Dene derim

peki xmcl ve multimc launcher arasından hangisi daha iyi?
MultiMC en iyisi. PrismLauncher ondan da iyisi.

PrismLauncher MultiMC üzerine yapılmış modlu sürümdür. Güven sorunu yaşamanıza gerek yok açık kaynak.

PVP odaklı birisi değilseniz mod yüklemesi kaldırması ayarlaması falan her şeyi çok kolay.

PVP odaklı iseniz Badlion genel olarak tercih edilir. Badlion hoşunuza gitmezse Lunar veya LabyMod bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı