Merhabalar, 5000TL'ye sistem toplayacağım bugün. Ryzen 5 1600 işlemci olacak. Ancak ekran kartın da hangi model olacağına karar veremedim. Gigabyte OC ile MSI Gaming X arasında 300TL'ye değecek kadar fark var mı? Gaming OC modeli nasıl sizce? Düz Gaming modelini bulamadım. Sizin önereceğiniz başka kart var mı?
Merhabalar, 5000TL'ye sistem toplayacağım bugün. Ryzen 5 1600 işlemci olacak. Ancak ekran kartın da hangi model olacağına karar veremedim. Gigabyte OC ile MSI Gaming X arasında 300TL'ye değecek kadar fark var mı? Gaming OC modeli nasıl sizce? Düz Gaming modelini bulamadım. Sizin önereceğiniz başka kart var mı?
Ben olayı yanlış anlamışım, pardon. Şöyle açıklayayım O.C Edition modeller zaten overclock ile geliyor, isterseniz öyle alabilirsiniz, O.C Edition olmayan modeller ise stok, fabrika çıkışı, isterseniz kendiniz yapabilirsiniz, ben hatalı yazmışım özür dilerim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...