Hangi model 1660 Super alınır?

Ryzen 5 3600 ile uyumu nasıldır? 1660 Super Gaming ile ne fark vardır? %10 falan mı?
Yüzde olarak söylemeyeyimde rakip olduğu kart RTX 2060 diyeyim daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum.

@Sylveon Zaten bütçem kısıtlı olduğu için Gaming X için 300tl ye değer mi diye sormuştum :) şimdi 100 150 daha koyup 5600 alamam malesef belki doların düşmesini beklemem gerek. Bu kasadan alacağım çok ısınma sorunu yaşamam diye düşünüyorum o yüzden OC model daha avantajlı durmuyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Sylveon zaten bütçem kısıtlı olduğu için Gaming X için 300TL'ye değer mi diye sormuştum :) şimdi 100 150 daha koyup 5600 alamam maalesef belki doların düşmesini beklemem gerek. Bu kasadan alacağım çok ısınma sorunu yaşamam diye düşünüyorum o yüzden OC model daha avantajlı durmuyor mu?

Hocam sakın AMD ekran kartı almayın çoğunun yazılım hataları var. 1-2 yıla fark ediyorsunuz zaten. İlla da almak isteyen kişiler alabilir tabii. Zaten Onlar hak ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı