En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
@Sylveon Zaten bütçem kısıtlı olduğu için Gaming X için 300tl ye değer mi diye sormuştum şimdi 100 150 daha koyup 5600 alamam malesef belki doların düşmesini beklemem gerek. Bu kasadan alacağım çok ısınma sorunu yaşamam diye düşünüyorum o yüzden OC model daha avantajlı durmuyor mu?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
WattMan hatası yazılımsal olarak kartların çoğunda var RX 5700 XT sahibiyim ama çok ısındığından ve bu hata yüzünden performansından çok memnun olduğum kartı satıp 1660ti almak durumunda kalacağım gibi
@Sylveon zaten bütçem kısıtlı olduğu için Gaming X için 300TL'ye değer mi diye sormuştum şimdi 100 150 daha koyup 5600 alamam maalesef belki doların düşmesini beklemem gerek. Bu kasadan alacağım çok ısınma sorunu yaşamam diye düşünüyorum o yüzden OC model daha avantajlı durmuyor mu?
Hocam sakın AMD ekran kartı almayın çoğunun yazılım hataları var. 1-2 yıla fark ediyorsunuz zaten. İlla da almak isteyen kişiler alabilir tabii. Zaten Onlar hak ediyor.