Hangi model Alienware monitör alınmalı?

Bütçe
17.000

OğuzhanAkan

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Alienware
İyi günler, birkaç gündür yeni monitör arayışındaydım aynı markanın 3 modeli arasında kaldım.
GPU: RTX 4060.
CPU R7 5700X.

Monitörlerin birisi 2K 280Hz.
Diğer ikisi FHD 360Hz sadece inç ve G-Sync farkı vs. farkı var.

24’ 360Hz
27’ 360Hz
2K 280Hz

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler, birkaç gündür yeni monitör arayışındaydım aynı markanın 3 modeli arasında kaldım.
GPU: RTX 4060.
CPU R7 5700X.

Monitörlerin birisi 2K 280Hz.
Diğer ikisi FHD 360Hz sadece inç ve G-Sync farkı vs. farkı var.

24’ 360Hz
27’ 360Hz
2K 280Hz
Hiç biri 4060 ekran kartına bu mönitör Ler yakışmaz Lenovo 240 hz 5 bin TL onu alsanız yeter.

Eğer rekabetçi oyunlar için istiyorsan genişlik olarak en fazla 24 inç, yenileme olarak ise 360hz ve üzeri yenileme hızı olanı al. 24 inçin üstünde bir ekran olunca, bilgisayara oturma pozisyonu çok yakında olduğumuz için kafayı hareket ettirmek gerekiyor sağa sola, yukarı aşağıya. Bu yüzden kafanı hareket ettirmeden tek bakışta tüm alana hakim olmak için olabildiğinde küçük ekran ve yüksek yenileme hızı işine yarar. Amaç cs2 gibi rekabetçi oyunlar oynamak ise 24 inç ve 360hz öneririm.

Hiçbiri 4060 ekran kartına bu monitörler yakışmaz Lenovo 240 Hz 5 bin TL onu alsanız yeter.

16k bütçem varken 5K'lık monitör önermen komik olmuş ayrıca ekran kartıyla monitör yakışmaz ne alaka dostum bilgisayar işinden anladığına emin misin?

Eğer rekabetçi oyunlar için istiyorsan genişlik olarak en fazla 24 inç, yenileme olarak ise 360Hz ve üzeri yenileme hızı olanı al. 24 inçin üstünde bir ekran olunca, bilgisayara oturma pozisyonu çok yakında olduğumuz için kafayı hareket ettirmek gerekiyor sağa sola, yukarı aşağıya. Bu yüzden kafanı hareket ettirmeden tek bakışta tüm alana hakim olmak için olabildiğinde küçük ekran ve yüksek yenileme hızı işine yarar. Amaç CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynamak ise 24 inç ve 360Hz öneririm.

Normal şartlarda dediğinize katılıyorum ancak masa başında sırt ağrım olduğu için geriye yaslanarak monitöre uzak oynuyorum ayrıca daha önce 27' monitörlde oyun oynadım alışma süresinden sonra sorun yaşamadım. Bu başlıkta asıl sormak istediğim özellikle 24' 360 ile 27' 360'ın ekran özellikleri farklı 27' daha yeni bir model fiyat olarak da çok yakınlar hangisini seçeceğime karar veremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı