Hangi Model GTX 980 Almalıyım ?

Order total:TRY 2.142,12 diyor kargo bedava değil bir de.(9-16 gün arası kargolama)
2.152 TL de extreme.
Şimdi garanti olayını sorması lazım, yurt dışına mı gidecek servis için vesaire, global ama kapsamı nedir, kendin takınca geçerliliği hala devam ediyor mu vb. sorunlar çıkıyor bu tür aletlerde. OC düşünüyorsan aldığın yerin OC'ye karşı yaklaşımı nedir bunları da bilmen lazım, bence ikisi de aşağı yukarı aynı, kağıt üzerinde en azından. Sıcaklık açısından zotactan şikayetçi olacağını sanmıyorum Evga'yı da araştır derim, bilgim yok. Çünkü 970lerde ClassiFied görmemiştim ben.
Ben olsam üşengeç olduğum için vatandan alıp taktırırdım, 2 hafta bekleyip üzerine kendim takmak, sonra servis için(gerek olursa tabi) amazonla uğraşmak bana ters..(ki öyle yaptım) Ama biraz daha uğraşayım Evga olsun diyorsan o da olur 980 için ama 970'e dönersen Zotac'ı tavsiye ederim.

Yav zotacla evgayi karsilastirmak ayni demek bile hakarettir bu karta. 2hafta bekleyeceksin ve eline ClassiFied gelecek. Size bir siralama yapmami isterseniz.
Evga > Gigabyte > Msi > Asus > Zotac. Gtx 980 baz alindiginda zotac onermek resmen utanç verici.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı