Hangi Model GTX 980 Almalıyım ?

Zuckey

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX980 olarak sizce hangi ekran kartını almalıyım?

Evga GTX980 SuperClock ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12

MSI GTX980 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit DX12

Asus GTX980 ROG STRIX OC GDDR5 4GB 256Bit DX12

Asus GTX980 ROG POSEIDON PLAT. GDDR5 4GB 256Bit DX12

Zotac GTX980 AMP! Extreme Edition GDDR5 4GB 256Bit

Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

Msi'ın soğutması daha iyi 18 ay çalışılmış fanların duruşu bile güzel ben olsam tercihimi msi'dan yana kulladırdım .

Hocam en iyisi evga classfied'dir marta yakın ben alacağım evga.eu' dan :) Onları almaya bütçeniz varsa buna kesinlikle yeter çünkü daha ucuza geliyor.

Shovery, memnunum. Yerin ne önemi var bu tür bir bilgisayarda ? Zaten Full tower olacaktır. 970'ler arasında en yüksek saat hızına ve performansına sahip ve hala oc yapılabiliyor. 980'leri araştırmadım bilmiyorum ama aynı performansı devam ettirdiklerini düşündüğümden tavsiye ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo+Gümrük vergisi dahil 1963TL. Hayırlı olsun. 3 Slot kaplayan kart önermekte ne derece mantıklı tartışılır...
EVGA | Products

@LetzKill Diğer firmalar kartlarını 1 hafta da üretip tasarlıyor zaten...
Sanırım EVGA alacağıma karar verdim fakat evga.eu dan alınca sorunsuz bir şekilde geliyor değil mi? ve eğer geliyorsa ne kadar zamanda geliyor?

Evga falan alma bence termal macununu yanlış sürmüşler diye haberler falan çıkmıştı. Mis gibi Asus Strix i çek Vatan dan tertemiz kullan ne evga.eu dan falan alcaksın üç kuruş ucuz için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı