Hangi Model GTX 980 Almalıyım ?

@Zuckey Bu kadar tartışmanın üstüne kafanız karışmış olabilir ben toparlamaya çalışayım. Evga'yı eğer Evga.eu'dan sipariş edemeyecekseniz türkiyedeki fiyatları çok fazla. MSI 980 2000 lira iken ClassiFied türkiyede 2600 liraya satılıyor. Benim gözümde alınabilecek en iyi 980'ler MSI ve ASUS. Zotac verdiği performansa göre fiyatı ucuz aslında ama ben olsam almam öyle devasa bir kart. İleride satmaya kalksan en kolay ASUS ile MSI'ı satarsın.

Son düzenleme:
Ben vatandaki Evga ile karşılaştırdım, daha pahalı olmasına rağmen üstelik aynı oranları varken evgadan sipariş edip-muhtemelen yurt dışından-gelmesini bekleyip, kendin takma yerine aynı özelliklere sahip olan zotac'ı vatandan alıp ertesi güne taktırılmış şekilde almak arasındaki fark küçümsenmeyecek kadar büyüktür bence.

Tabi bu arkadaşın bileceği şey aradaki farkın deyip değmeyeceği, dediğim gibi ben başından beri 970 ile ilgili konuşuyorum, ama 980'de de pek değişik bir sonuç vereceğini sanmıyorum.

Vatan'daki Evga Classified değil ve daha düşük değerlere sahip. Eğer buna sahip olmak istiyorsa getirtmesi ve kendisi takması gerekecek.

Evga'dan alınan bir ürün en fazla bir hafta içinde kapınızda oluyor. Evga.Eu'dan 980 ClassiFied, buradan alacağınız Zotac'tan yaklaşık 100TL daha ucuza geliyor. Ekran kartını takmak için özel bir yeteneğe de gerek yok. Youtube'den izlenecek 5 dakikalık videoya bakar... ClassiFied varken üstüne para verip Zotac almak... :uyan:

Halen daha zotac önerenler var. 3 ay Evga'yı beklerim kargoda yinede zotac almam. Daha fazla konuyu uzatmaya gerek yok. ClassiFied sipariş verin. Hayırlı olsun.

Şöyle bir bilgilendirme yapmak isterim.
Eu.evga dan bende kart almaya karar vermiştim ama bir baktım kargo ücreti 170 euro.Mail attım Evga'ya bana Türkiye'deki distribitör ürün satamadığı için bunun Türkiye ile fiyatları eşitlemek için yapıldığını söylediler.Yani şu an eu.evga dan ürün alma devri kapandı galiba fiyatlar Türkiye ile aynı.

Evet hata değilmiş fakat yaptıkları hatanın farkına VARACAKLAR. Amazona yönelin arkadaşlar. ClassiFied 1977TL'ye geliyor. Kargo BEDAVA.

Classified amazon linkini atar mısın bulamadım da.. Newegg falan var. Eu.Evga'dan alımda güzel bir maliyet ödeniyormuş, üstelik garantisini falan da düşünsün arkadaş.
Muhammet, çok merak ediyorum acaba neden? Bir sebep bile koymadan ortaya böyle Evga fanboyluğu yapması herkesin bir garip.
Don't hate, appreciate diyeceğim de duyarlı modlarımız yine yasaklayacaklar düzgün Türkçe kullanmadığımdan dolayı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı