Hangi model RTX 4060 alınmalı?

Hayır ısınmaz. Galax olan tercih edilebilir evet. İnce hesapta ASUS 4060 PRO ART cuma gecesi 12k civarına gelmişti. Buna benzer kampanyaları kovalayın bence.
Peki gigabyte tercih edersem 3 fanlı ile 2 fanlı arasında hem sıcaklık hem performans farkı var mı.

İyi aslında hocamda aynı fiyata galax vb. markalar 50-60 derece arasında soğutuyor daha iyi geliyor bana.

Bende 4060 Ti 16 GB versiyonu var. Boşta 32-33. Video izlerken (1080p) ve 2-3 sekme de arkada açıkken 36-38 arası değişiyor. Oyunlarda ki performansından da çok memnunum. Ultra grafik ayarlarda 69 u geçtiğini görmedim. Tavsiye ederim.

Bende 4060 Ti 16 GB versiyonu var. Boşta 32-33. Video izlerken (1080p) ve 2-3 sekme de arkada açıkken 36-38 arası değişiyor. Oyunlarda ki performansından da çok memnunum. Ultra grafik ayarlarda 69 u geçtiğini görmedim. Tavsiye ederim.
Hocam eminim iyidir fakat galax daha iyi soğutuyor diye biliyorum

Hocamlar RTX 4060 ekran kartlı sistem topluyorum fakat hangi markanın modelini alacağıma karar veremedim. İlk başsa Gigabyte almaya karar verdim fakat çok ısınan bir kart gibi görünüyor. MSI Ventus serisi de aynı şekilde çok ısınıyor bütçem 15.000TL ne önerirsiniz? Not: (2. el önermeyin sıfır olacak).not2: (galaxa da baktımda 2 fanlı olması bana çok ısınacak gibi geliyor)

Hayır 2 fanlı olması ısınacağı anlamına gelmiyor Galax 1'e bir değişimleri var Gaming gen de Galax çok kaliteli yurt dışı pazarında dehşet satan bir kart ama TR de tutmadı bende ASUS Dual var çok yüke aşırı bir yüke bindiğinde gördüğüm kadarıyla Max 80 görmüştür günlük hayatta 45-50 arası çalışıyor kartı iliklerine kadar kullanırsam 80leri görüyor.

Hocam eminim iyidir fakat Galax daha iyi soğutuyor diye biliyorum

Doğrudur hocam Galax kullanmadığım için bilemiyorum tabi. İnternette illaki testleri vardır. Bazı kullanıcılarda Galax ile ilgili ön yargı var ancak yorumlara ve tavsiyelere baktığımda olumlu anlamda çokça adı geçen bir marka. İnsanların bir bildiği vardır ki öneriyorlardır diye düşünüyorum.

Hocamlar RTX 4060 ekran kartlı sistem topluyorum fakat hangi markanın modelini alacağıma karar veremedim. İlk başsa Gigabyte almaya karar verdim fakat çok ısınan bir kart gibi görünüyor. MSI Ventus serisi de aynı şekilde çok ısınıyor bütçem 15.000TL ne önerirsiniz? Not: (2. el önermeyin sıfır olacak).Not2: (Galaxa da baktımda 2 fanlı olması bana çok ısınacak gibi geliyor)
Ucuz olanı almak en mantıklısı yoksa satarken çok üzülürsünüz. ITX kasanız yoksa en dandik varyant bile sorunsuz çalışacaktır. 4060 ekran kartına 4060 sistem parası vermeyin :D

Hocamlar RTX 4060 ekran kartlı sistem topluyorum fakat hangi markanın modelini alacağıma karar veremedim. İlk başsa Gigabyte almaya karar verdim fakat çok ısınan bir kart gibi görünüyor. MSI Ventus serisi de aynı şekilde çok ısınıyor bütçem 15.000TL ne önerirsiniz? Not: (2. el önermeyin sıfır olacak).not2: (galaxa da baktımda 2 fanlı olması bana çok ısınacak gibi geliyor)

Bence 4060 almayın 5070 bekleyin aşağı yukarı benzer fiyatlarda olacaklardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı