Gördügünüz üzere Titan ve GTX 780 üste. Ama velakin ben GTX 770 ile ilgilendigim icin birincisi Inno3d sonra ise Pailt geliyor sonra Gigabyte vesaire. Bu benchmarklara güvenilir mi.
Not: Hic bir markaya kötülemiyorum sadece merak ettim. Daha assagi indiginizde Battlefield 3 gibi Skyrim gibi Testleri görüyorsunuz.
Aşşa yukarı tüm markalar aynı performansı vericektir aralarında fark olmiyacak anlamına gelmez ama. Modeline göre çekirdek hızları soğutma yapısı vs. değişiyor. Asus, MSI , EVGA, GİGABYTE arasından tercih yap derim güvenilir markalardır.
Bu bir karsilastirma konusudur yani 1-2 FPS'lerde dahil ediyoruz.Eger bir toplama konusu acsaydim bende sizin tercih ettiginiz ekran kartini tercih ederdim(cok sacma oldu ama neyse).
Bu bir karsilastirma konusudur yani 1-2 FPS'lerde dahil ediyoruz.Eger bir toplama konusu acsaydim bende sizin tercih ettiginiz ekran kartini tercih ederdim(cok sacma oldu ama neyse).
Aşşa yukarı tüm markalar aynı performansı vericektir aralarında fark olmiyacak anlamına gelmez ama. Modeline göre çekirdek hızları soğutma yapısı vs. değişiyor. Asus, MSI , EVGA, GİGABYTE arasından tercih yap derim güvenilir markalardır.
Marka secimi yapmiyoruz billiyorum ki Türkiye'de Asus, MSI, EVGA, GIGABYTE gibi markalar güvenilir. Ki o yüzden asla Pailt Inno3d PNY gibi markalar'i göremiyoruz.
Amacimi yazmistim oraya sadece merak ettigim icin soruyorum ki Pailt veya Inno3d gibi markalari bende tanimiyorum. Sadece merak ve Konu'da belirtigim gibi hic bir Markayi kötülemiyorum veya amacim o degil.
Pailt, Inno3d , PNY gibi markaları görüyoruz ancak Türkiye'de az bulunması bulunmaması garanti kapsamı gibi sorunlar olmaması açısından belirli markalar ile sınırlı kalıyoruz malesef.
Pailt, Inno3d , PNY gibi markaları görüyoruz ancak Türkiye'de az bulunması bulunmaması garanti kapsamı gibi sorunlar olmaması açısından belirli markalar ile sınırlı kalıyoruz malesef.