Hangi mouse modeli alınmalı?

Bütçe
Maksimum 5000TL ama cebimde de biraz para kalsın istemiyor değilim

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Yine aynı muhabbet üzerine sanırsam 3. konumu açıyorum fakat yavaş yavaş yaklaştım, piyasayı az çok öğreniyorum :D belki beni yine tanıyanlar olacak fakat bu safer elimde bayağı model var. Şöyle başlayayım.

Logitech G Pro X Superlight 2
ASUS ROG harpe ace Aim Lab Edition.
LAMZU Thorn 4K
LAMZU Atlantis OG V2 Pro
Endgame Gear XM2w
ATK F1 Pro
ATK X1 Pro
Scyrox V6

Not: Listenin sıralamasını belirli mantıkla dizdim. En çok almak istediğimden başlayıp sıraladım. Burada aşırı objektif yorumlarınızı beklemiyorum. Size ait düşünceleriniz varsa direkt yazabilirsiniz. Hatta bunlardan hangisi deneyimlediyseniz onu da yazmanız çok iyi olur.

2. Not: Tutuş şeklim Palm Grip ve şuan Razer Deathadder Essential modelini kullanıyorum. 5000TL'lik bütçeden birazda param kalsın istiyorum ama eğer ki "5000tl'yi kesinlikle harcaman gereken..." diyeceğiniz mouse modeli varsa yazabilirsiniz

Yine aynı muhabbet üzerine sanırsam 3. konumu açıyorum fakat yavaş yavaş yaklaştım, piyasayı az çok öğreniyorum :D belki beni yine tanıyanlar olacak fakat bu safer elimde bayağı model var. Şöyle başlayayım.

Logitech G Pro X Superlight 2
ASUS ROG harpe ace Aim Lab Edition.
LAMZU Thorn 4K
LAMZU Atlantis OG V2 Pro
Endgame Gear XM2w
ATK F1 Pro
ATK X1 Pro
Scyrox V6

Not: Listenin sıralamasını belirli mantıkla dizdim. En çok almak istediğimden başlayıp sıraladım. Burada aşırı objektif yorumlarınızı beklemiyorum. Size ait düşünceleriniz varsa direkt yazabilirsiniz. Hatta bunlardan hangisi deneyimlediyseniz onu da yazmanız çok iyi olur.

Tutuş şeklin nedir?

Linklerin hepsi yanlış haberin olsun. Deathadder V3 (Pro) düşündün mü?
İsimleri tek tek yazmaya üşendim kopyala yapıştır yaptım maalesef. Razer almayı düşünüyordum fakat dongle'larının satışları yok ve aslında bilindik markada almak istemiyorum çünkü fiyatları şişik oluyor ki kablosuz olunca kesinlikle fiyatlar 2,5k gibi fiyatlardan 5k'ya kadar direkt çıkıyor. ASUS'ta bilindik marka olsa da buradaki kablosuz modeli hoşuma gitti hem kendi switch'ini üretiyorlar hem de 3k

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı