Hangi MSI GE60 Modeli Alınmalı

• Konuyu başlatan cemefendi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 5.668
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav kardeşim kredi kartı ile alakası yok olayın daha kaç kere söyleyeceğim ya. Şu konuya girdiğinde aktifleştirme için ne gerektiğini göreceksin zaten.

https://www.technopat.net/forum/windows-8/8930-sahte-windows-8-kurulur-mu.html Şu konunun bir zerre yerinde bile kredi kartı geçmiyor. Bir DVD çıkarmıştın şimdi de kredi kartı çıkardın. Daha fazla dayanamıyorum ben.

Bir daha yazıyorum şuraya son kez : "DVD VEYA KREDİ KARTINA İHTİYACIN YOK."
Son bi soru verdiniz linkte komut dosyaları var ürün anahtarı istedinde ne yapıcaz ?

Ürün anahtarı istediğinde yazarsın diye vermiştim. :) Yoksa ben mi yanlış anladım mevzuyu acaba? Kafam karıştı şimdi bak. :confused:
Aktileştirme programına gerek yok. Şu komutlar ile etkinleştirebilrisiniz. Ekranın en sol alt kısmına sağ tıklayıp "Komut İstemi (Yönetici)" seçeneğini seçin ve komutları tek tek girin.

Kod:
slmgr.vbs /ipk NG4HW-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Kod:
slmgr /skms win8kms4.mooo.com

Kod:
slmgr.vbs -ato

En son komuttan sonra onay kutusu çıkana kadar bekleyin. Onay kutusu gelince Windows etkileştirilmiştir.

Tabi söz konusu ürün anahtarını kendiniz bulmanız gerek. Windows Update'i de kapatmayın sakın. Orijinal alana kadar bu şekilde kullanın ama ileride mutlaka orijinal alın. Yükseltme fiyatı 29 TL diye biliyorum du arada.

BU
:confused:

sebebini öğrenebilir miyim? Pcdepo'dan alışveriş yapmış biri olarak soruyorum.

http://www.sikayetvar.com sitesinde pcdepo kısmına bakın ye eksik mal veya iade edilmeyen para veya farklı bi ürün aldı laptop gönderen ve 2 ay sonra laptop alan adam aradında laptopu bulamamışlar şaka gibi :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah sabah konuya bayağı güldüm. Arkadaş illa kartla ödeyecek anlaşılan. Egemen'in verdiği linkler korsan Windows 8 kurulumu e burası da illegal paylaşım olmaması gereken bir yer olduğundan orijinale teşvik etme de oluyor işin içinde. E sen de sadece onlara takılınca kredi kartı, kredi kartı diye tutturmuşsun. İstanbul Bilişim'in de benim gözümde Pcdepo'dan aşağı kalır bir yanı yok... Hakkını arayan her türlü halleder işini ve o arkadaş gibi 2 ay beklemez. Ben birebir telefon değişimini Samsung ile 12 günde yaptım. sikayetvar adlı sitede 2 ayda alan var.

Sabah sabah konuya bayağı güldüm. Arkadaş illa kartla ödeyecek anlaşılan. Egemen'in verdiği linkler korsan Windows 8 kurulumu e burası da illegal paylaşım olmaması gereken bir yer olduğundan orijinale teşvik etme de oluyor işin içinde. E sen de sadece onlara takılınca kredi kartı, kredi kartı diye tutturmuşsun. İstanbul Bilişim'in de benim gözümde Pcdepo'dan aşağı kalır bir yanı yok... Hakkını arayan her türlü halleder işini ve o arkadaş gibi 2 ay beklemez. Ben birebir telefon değişimini Samsung ile 12 günde yaptım. sikayetvar adlı sitede 2 ayda alan var.

Tabi tabi deddiniz gibi asıl sizin anlamadınız bi konu var. Etkinleştirme yaparken 29 tl ödenmesi gerekiyor.. Sizin hayla anlama kısmına gelince etkinleştirme yaparken kredi kartım yok diyorum, hayla anlamıyorusunuz. Tekrar tekrar yazıyorum kredikartsız nasıl alabilirim diye ama hayla anlamadınız tebrik ederim?

İstanbul bilişim olsun başka bi yer olsun sen alırken sorun yaşamamak amacım, eksik veya hatalı ürün almamak amacım, hatta şikayetlerde adam laptop alıyor kredi kartında 2 kere çekilmiş.
Ben burda hiç bilmedim sorunları çözmek için soruyorum. 100 kişi konuyu okuyor sayılı kişiler cevap veriyor. Onların emeklerine saygım var ama dalga gibi vs geçilmesi bu durumu gösteririr.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı