Hangi Nike Airforce alınmalı?

al3sta

Hectopat
Selam arkadaşlar. Şu an yoldayım Nike mağazasına gidiyorum ama hangisini alacağıma tam karar veremedim. Orada deneyip alırım dedim ama sizlere de sormak istedim. Bunlar internet üzerinde beğendiklerim ayrıca aklımda tam beyaz olanı ve sadece siyah logolu olanı var belediyenin dağıttığı. Amacım düğün vs olduğunda da giyebileceğim o kadar para veriyorken her kombine uymasını istiyorum.

Link1: Nike Air Force 1 '07 Erkek Ayakkabısı. Nike TR

Link2: Nike Dunk Low By You Kişiye Özel Erkek Ayakkabısı. Nike TR

Link3: Nike Air Force 1 '07 Erkek Ayakkabısı. Nike TR

Link4: Nike Air Force 1 '07 Erkek Ayakkabısı. Nike TR

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. Şu an yoldayım Nike mağazasına gidiyorum ama hangisini alacağıma tam karar veremedim. Orada deneyip alırım dedim ama sizlere de sormak istedim. Bunlar internet üzerinde beğendiklerim ayrıca aklımda tam beyaz olanı ve sadece siyah logolu olanı var belediyenin dağıttığı. Amacım düğün vs olduğunda da giyebileceğim o kadar para veriyorken her kombine uymasını istiyorum.
Hocam açıkçası ayakkabılar hakkında pek bir bilgim yok. Sana verebileceğim tek tavsiye nike için Defy All Day var bulabilirsen. Ayakkabı görünüş bakımından çok göz alıcı değil ancak komfor ve rahatlık bakımından üstüne daha ayakkabı görmedim. Sanki bulutların üstünde yürüyormuş gibi bir his veriyor. Hem bütçede bir ayakkabı olur o kadar da pahalı değil. Ben 1k civarı almıştım şu anda 2k civarında.

Siyah beyaz 07 şahsen en çok beğendiğim modellerden ayrıca hemen hemen her şeyin altına uyabilir bütçeniz el veriyorsa almayı düşünebilirsiniz bence.

Hocam açıkçası ayakkabılar hakkında pek bir bilgim yok. Sana verebileceğim tek tavsiye nike için Defy All Day var bulabilirsen. Ayakkabı görünüş bakımından çok göz alıcı değil ancak komfor ve rahatlık bakımından üstüne daha ayakkabı görmedim. Sanki bulutların üstünde yürüyormuş gibi bir his veriyor. Hem bütçede bir ayakkabı olur o kadar da pahalı değil. Ben 1k civarı almıştım şu anda 2k civarında.
Hocam bu hayatım boyunca hiç sevemediğim ayakkabı tarzı ya. Ne kullandım ne de güzel geldi ama bu tür ayakkabıların azımsanmayacak şekilde seveni var. Ben daha çok hem rahat aynı zamanda dikkat çeksin, güzel dursun , kombinlere uysun istiyorum.

Linkleri görmedim kusura bakma. Linkler arasından bence Dunk Low By You daha iyi bir seçim olur. Gri detayları yapacağınız herhangi bir kombine daha rahat uyum sağlar. Yumuşak renkli kombinlere de şans verebilirsin böylelikle.

Linkleri görmedim kusura bakma. Linkler arasından bence Dunk Low By You daha iyi bir seçim olur. Gri detayları yapacağınız herhangi bir kombine daha rahat uyum sağlar. Yumuşak renkli kombinlere de şans verebilirsin böylelikle.
Aslında en beğendiğim belki de o ama kişiye özel tasarım olduğu için sadece sipariş ile alabiliyorsun sanırım. Ben de denemeden almak istemiyorum ya dar ya geniş gelme ihtimaline karşın.

Mağazaya gidince fikrimin değişeceğini biliyordum ki öyle oldu, linkteki air force'ları denedim fakat görünüş olarak ve çalışanların da önerisiyle Dunk Low Retro Nas mdoelini aldım. Özel seri olduğu için diğerlerini her zaman bulurum düşüncesi mantıklı geldi.

Dosya Ekleri

• cxxz.jpg
    cxxz.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 46

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı