Hangi NOTE 4 almaliyim?

Yablış hatırlamıyorsam exynos daha az güç tüketiyor diye biliyorum.

Tamam anladim da bu SM-N910C hangi model ve bu cihazin kac modeli var takildim kaldim .

Bu durumla ilgili sosyalde konu bulunuyor. Arama butonunu kullanarak kolayca ulaşabilirsiniz. N910C Exynos model, alabilirsiniz.

@Mithril_Ithilien Tamam ama kafama su cok takildi baktim note 4 10 dan fazla surumu var mesela SM-N910C SM-N910F. Bu surumlerden hepsinin mi donanimi baska yoksa ayni mi ? Bu arada turkce dil destegi varmi ?

Normalde ben de daha çok telefonda kullanılan işlemciden yanaydım ama, Exynos batarya süresi konusunda daha önde ve daha az ısınıyor. Performans olarak da hayal kırıklığına uğratacağını sanmıyorum.

Tamam ama su modelere takildim ben SM-N910C ve cok model var hepsi baska donanim mi kulaniyor.

Bir cevap lutfen .

Bu isi anlayamiyorum.

Kardeşim 910C bulduysan al geç işte neyine takıldın.

Kardeş senin dediklerini ben birer birer sordum ve bana o, kadar yardımcı oldularki diğemem. Çok teşekkür ederim hepsine. Kafnun kardeşede tabi o, da az yardımcı olmadı. Onada çok teşekkür ederim. Konuya gelincede n910c aldım memnunum. Ama türkce dil desteği yok bende. Almak istersende türkce diline bakda al. Ha birde n910c exinos ve en iyisi. Benimle birlikde n910c alan çok arkadaş oldu ama birtek ben servise götürdüm. Sebepse ısınma sorunuydu. Bin kişide bir olan işdi o, da bana tosladı. Aldığında mutlaka oyun falan ardı ardına aç dene ısınmasına falan bak sonra al. Umarım yardımcı olmuşumdur. Yinede en iyisi not 4 .

SM-N910F. En iyi modeli budur ve en cok development bu modele yapilir.

Bu arada cihazi stock kullanmayacagini ongorerek bu sekilde yazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…