Hangi NOTE 4 almaliyim?

• Konuyu başlatan Ardi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.924
Bu durumla ilgili sosyalde konu bulunuyor. Arama butonunu kullanarak kolayca ulaşabilirsiniz. N910C Exynos model, alabilirsiniz.

Normalde ben de daha çok telefonda kullanılan işlemciden yanaydım ama, Exynos batarya süresi konusunda daha önde ve daha az ısınıyor. Performans olarak da hayal kırıklığına uğratacağını sanmıyorum.

Kardeş senin dediklerini ben birer birer sordum ve bana o, kadar yardımcı oldularki diğemem. Çok teşekkür ederim hepsine. Kafnun kardeşede tabi o, da az yardımcı olmadı. Onada çok teşekkür ederim. Konuya gelincede n910c aldım memnunum. Ama türkce dil desteği yok bende. Almak istersende türkce diline bakda al. Ha birde n910c exinos ve en iyisi. Benimle birlikde n910c alan çok arkadaş oldu ama birtek ben servise götürdüm. Sebepse ısınma sorunuydu. Bin kişide bir olan işdi o, da bana tosladı. Aldığında mutlaka oyun falan ardı ardına aç dene ısınmasına falan bak sonra al. Umarım yardımcı olmuşumdur. Yinede en iyisi not 4 .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı