D DrGolden01 Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Ben bu NVIDIA Denetim Masası ayarları ile oyandım. Sıcaklık falan yükseldi gibi. Ben bu ayarları varsayılana aldım ama şu kısım ne olmalı, PC çok ısınmasın. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-06-05 180638.png 242,6 KB · Görüntüleme: 34
Ben bu NVIDIA Denetim Masası ayarları ile oyandım. Sıcaklık falan yükseldi gibi. Ben bu ayarları varsayılana aldım ama şu kısım ne olmalı, PC çok ısınmasın.
Nexor Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 238 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #2 Düzgün soğutma şartlarını sağlarsan ısınmayı önlersin, havalar ısındı ekran kartının ısınması normal. Artı 0 Eksi
Düzgün soğutma şartlarını sağlarsan ısınmayı önlersin, havalar ısındı ekran kartının ısınması normal.
KS KS D DrGolden01 Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 Nexor dedi: Düzgün soğutma şartlarını sağlarsan ısınmayı önlersin, havalar ısındı ekran kartının ısınması normal. Genişletmek için tıkla... Yani hangisi olmalı bunu cevaplamadınız ama dediğiniz doğru. Artı 0 Eksi
Nexor dedi: Düzgün soğutma şartlarını sağlarsan ısınmayı önlersin, havalar ısındı ekran kartının ısınması normal. Genişletmek için tıkla... Yani hangisi olmalı bunu cevaplamadınız ama dediğiniz doğru.
Nexor Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 238 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #4 DrGolden01 dedi: Yani hangisi olmalı bunu cevaplamadınız ama dediğiniz doğru. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen havalardan kaynaklı bilgisayarınızın bakımını yapın. Ayarlardan olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
DrGolden01 dedi: Yani hangisi olmalı bunu cevaplamadınız ama dediğiniz doğru. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen havalardan kaynaklı bilgisayarınızın bakımını yapın. Ayarlardan olduğunu sanmıyorum.