Mr.Bonjovi
Megapat
Peki şimdi bir tüketici yorumu okudum almayı düşündüğüm sitedem, mat bir panel üzerine parlak kaplama yapılmış yazıyor. Ekran kirlenirse mikrofiber bez ile silmemiz lazım bu da bir sürü mikroripere yol açıyor yazmiş. Riper çizik demek. Parlak panelin böyle bir sorunu mu var peki?
Kullanacağım oda çok aydınlık değil, evin çatı katında bir oda. Sadece oyun için kullanılacak.
Philips de aynı özelliklerde fakat onu pek önermiyorsunuz sanırım. Gözüme çarpan ambilight ışığı olması, harici bir yazılım görmedim ASUS'daki gibi PC üzerinden ayar yapılacak.
Woled in arka ışıklandırması kafamı kurcalıyor hala.
En azından PG27AQDM elendi gibi
Hocam ben sadece oyun için alacağım. PC'den bir şey izlemiyorum.
Peki şimdi bir tüketici yorumu okudum almayı düşündüğüm sitedem, mat bir panel üzerine parlak kaplama yapılmış yazıyor. Ekran kirlenirse mikrofiber bez ile silmemiz lazım bu da bir sürü mikroripere yol açıyor yazmiş. Riper çizik demek. Parlak panelin böyle bir sorunu mu var peki?
Kullanacağım oda çok aydınlık değil, evin çatı katında bir oda. Sadece oyun için kullanılacak.
Philips de aynı özelliklerde fakat onu pek önermiyorsunuz sanırım. Gözüme çarpan ambilight ışığı olması, harici bir yazılım görmedim ASUS'daki gibi PC üzerinden ayar yapılacak.
Oyun içinse neden OLED ki?
Hocam ben sadece oyun için alacağım. PC'den bir şey izlemiyorum.
Hocam bu parlaklık ortalığı karıştırıyor işte.
360Hz olan XG27ACDNg 450nits miş.
PG27AQDM görece daha eski bir model fakat 1000NITS
Neden bu kadar çok farklı ürün çıkarıp insanları bu kadar zorluyorlar anlamıyorum.
Hocam siz acdng al gerisine bakma dediniz sanırım. Aqdmg woled ile karşı karşıya kararsızım. Bu model woled de ilk parlak ekranmış. Qd OLED'lerin sadece oyun için kullanımda woled e göre eksisi varmış gibi bir izlenim oluştu bende inceleme videoları sonrası fakat o kadar çok şey izledim ki şudur diyemiyorum.
Aynen rtings de acdng önde fakar OLED panel farkı var. Uzman görüşü almak lazım.
Buraya kadar gelmek de bir mesele
Peki 4K 240 Hz filan gereksiz mi olur hemen bir araya sıkıştırayım dedim bu soruyu