Hangi operatör seçilmeli?

Turkcell bakayım madem çoğu kişi onu öneriyor.

Turkcell’e online üzerinden numara taşımış bulunmaktayım. Öneriler için teşekkürler.

Son düzenleme:
Evde internet yoksa Vodafone'dan çıkmanızı çok tavsiye etmem Turkcell 1 GB interneti 50 liraya veriyor o da haftalık, aşım yaparsanız vay halinize Türk Telekom paketleri de aynı şekilde pahalı Vodafone da 200 TL'ye sınırsız kullanma şansınız var çekimi iyi, internet hızı düşük ama fiyat iyi hepsini bir araya getirince en mantıklı Vodafone gibi duruyor git gel yaparak veya uygulamadan sınırsız pakete geçerek diğer operatörlerden çok daha avantajlı kullanabilirsiniz. Git gel yapmak için Turkcell'e numara taşımıştım paket fiyatları böyle şu an Vodafone da 25 GB internete 69 TL ödüyorum memnunum ve şu an bundan iyi fiyat yok. Vodafone da kullandığım tarife ve 12 ay 5 GB verdikleri hediye resimlerde.

Dosya Ekleri

• 9351F539-B856-40A9-A460-AAEEBE8A7329.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 109
  • 2F18A37F-2F00-44C7-8C76-DF214A4F532F.png
    74,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 9E7F2234-BEBA-4714-97E0-80EDE64D9C29.png
    96,1 KB · Görüntüleme: 110
Hocam biliyorum Vodafone paket yönünden çok avantajlı. Bende sınırsız sosyal medya olan paketi kullanıyordum ama internet yavaşlığı ve çekmemesi bezdirdi. Turkcell deneyelim biraz da

Hocam biliyorum Vodafone paket yönünden çok avantajlı. Bende sınırsız sosyal medya olan paketi kullanıyordum ama internet yavaşlığı ve çekmemesi bezdirdi. Turkcell deneyelim biraz da

O bezme bana da geldi yazın gittiğim memleket evinde internet yoktu Vodafone da 6-7 Mbps anca veriyordu Turkcell 100 Mbps veriyordu neredeyse ondan geçtim 1 ay durabildim Turkcell'de ödediğim fatura da bu işte. Bir sonraki ay yavaş falan gittim Vodafone'a geçirdim 150 lira ödeyip geçtim sınırsız sosyal ve video Pass alarak. Babamın firması değil Vodafone hoş ama iyiye iyi kötüye kötü demek lazım bu faturayı ödemek nasıl koydu bir ben bilirim 10-15 saniye beklerim açılmasını ama gider onu kullanırım arada 12 aylık fatura miktarı var neredeyse.

Dosya Ekleri

• DB0587E2-C961-473C-A192-5974D437E955.jpeg
    124,3 KB · Görüntüleme: 102
Faturaya bak maşallah hocam. Benim en fazla ödediğim 500 o da yurt dışı kullanıma açmıştım günlük 100 lira karşılığında ondan olmuştu. Bende yıllardır Vodafone müşterisiyim. En kötü seneye tekrar dönerim, bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…