Hangi operatör seçilmeli?

Hocam dediğiniz gibi yer yer farklı performans veriliyor etrafa sorup alınması gerekiyor.

Sol alta dikkat ederseniz LTE Vodafone yazmakta

Bu kişiden kişiye değişir. Fakat Speedtest'in Türkiye'de yaptığı ölçümlerde ev interneti olarak da mobil operatör olarak da Vodafone sonuncu. Konuyu açan arkadaşa tavsiyem olarak da bu dediğim olsun. Kışıden kişiye değişir. Not: Turkcell kullanıyorum ve bir problem yaşamadım. Babam Türk Telekom kullanıyor ve şebeke sorunları yaşadığını söylüyor. Anne ve baban Türk Telekom'dan memnun mu peki? Bilmiyorsan onlara sor bakalım memnun mu? Bu arada Turkcell gerçekten biraz pahalı.

Bir süre Türk Telekom da kullandım, kullandığım süre boyunca herhangi bir problem yaşamadım.

Herhangi bir problem yaşamadiysan ve Turkcell pahalı geliyorsa o zaman Türk Telekom kullan.

Esenlikler dilerim öncelikle. Bu sıralar telefon hattı alacağım sizce hangi hattı almalıyım.
Not: Annem ve babam Türk Telekom kullanıyor.

Türk Telekom'un sil süpürü rezalet 5 aydır 100dk atıyor. Ona bel bağlıyacaksan alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…