Hangi operatör seçilmeli?

Şehir merkezinden uzak bir ilçedeyim, bulunduğum yerde tüm operatörler birbirlerine yakın değerler vermekte.

Burada Vodafone yetkilisiymiş gibi hep övüyorsunuz. İki oparötürü de kullanıyorum dedim. Turkcell şehrin göbeği köy olsun fark etmez en iyi hızı alan operatör olmuştur. Vodafone şehrin göbeğinde bile bazen çekmiyor konu tartışmaya kapalı zaten biraz daha aşağaya inersen Vodafone hakkında şikayetlerin olduğu konuyu görürsün.

Burada Vodafone yetkilisiymiş gibi hep övüyorsunuz. İki oparötürü de kullanıyorum dedim. Turkcell şehrin göbeği köy olsun fark etmez en iyi hızı alan operatör olmuştur. Vodafone şehrin göbeğinde bile bazen çekmiyor konu tartışmaya kapalı zaten biraz daha aşağaya inersen Vodafone hakkında şikayetlerin olduğu konuyu görürsün.

Aynen katılıyorum. Şehrin merkezinde oturduğum halde Vodafone çok kafasına göre takılıyor. Aramalarda hiç sorun yaşamadım ama internet çekmiyor. Merkezin dışına çıktıktan sonra aramalarda da sorun oluyordu. İnternet paketi bitince arada şu salla kazan gibi bir çark çevirme olayı var. Oda alakasız bir mağazada saçma sapan bir üründe indirim veriyor. Vodafone'nun tek avantajı yurt dışına çıkarken ki sağladığı hizmetler onun dışında hiçbir artısı yok. Kullanmaya değmez.

Hocam 10 yıllık Turkcell hattına 180Tl paketten daha uygunu yok dediler. Vodafone geçip tekrar hattımı Turkcelle geçirince 106 Tllik pakete geçirdiler. :d 10 yıllık müşteri olarak en baştan bu paketi yapamadılar...

Bulunduğunuz şehre göre kalite değişmekte. Kayseri’de Türk Telekom kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum. Baz istasyonunun dibinde arama başarısız, konuşmada kesintiler, aradığım kişilerde çevir sesi olup aramanın düşmemesi gibi sıkıntılar yaşıyorum. Cihazımda veya hattımda sıkıntı olabilir diye düşünmüştüm sim kart yenilemesi ve cihaz değişikliği yaptım hâlâ devam etmekte. Not olarak düşeyim bulunduğum lokasyon teknoloji geliştirme bölgesi teknopark olarak geçiyor. Aynı lokasyonda Türkcell gayet güzel çalışmakta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı