Hangi Operatörü, Neden Kullanıyorsunuz?

Bulunduğunuz bölgeye göre biri daha iyi olabiliyor. Benim bulunduğum bölgede Türkcell daha hızlı ve stabil internete giriyor. Vodafone da hız gündüzleri yavaşlıyor. Öyleki indirme yaparken 100 KB/SN hızlara kadar düşebiliyor. Geceleri normale dönüyor. Türkcell ise en kötü 800 KB/SN hızla indiriyor. Geceleri daha hızlı oluyor. Bende 2 hattanda mevcut.

Yıllarca Vodafone kullandım. 4G'ye geçtikten sonra sapıttılar. Müşteri hizmetleri de ayrıca berbat. 4G hızları rezaletti en son bıraktığımda. Hala da öyle, arada kardeşimin hattını kullanıyorum.

Turkcell'e geçtim, evet 10 TL fazla fatura ödüyorum. Sürekli bedava internet alabiliyorum. En önemlisi de çok çok daha hızlı. Aşağı yukarı 20 Mbps'in altına hiç düşmedim. Yatağımda 100 Mbps çekiyor. Daha ne isteyeyim :)

Ayrıca Vodafone hatlarında bariz problem var, telefonumun şarjını bitiriyordu. O problemim de ortadan kalktı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı