Hangi oyun alınmalı?

estexa

Centipat
Daha fazla  
1. seçenek: Watch Dogs 2

2. seçenek: AC Unity + Medieval Dynasty.

3. seçenek: Detroit + The Long Dark.

4. seçenek: AC Syndicate + The Long Dark.

Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. seçenek: Watch Dogs 2

2. seçenek: AC Unity + Medieval Dynasty.

3. seçenek: Detroit + The Long Dark.

4. seçenek: AC Syndicate + The Long Dark.

Sizce hangisi?

Hocam bende öyle düşünüyorum fakat diyaloglu oyunlar beni boğabiliyor ondan korkuyorum.

Kesinlikle 3, diyalog boğarsa klasik Ubisoft oyunları idam eder. Detroit veya Heavy Rain gibi oyunlar klasik hikayeli diyaloglu sıkıcı, sarmayan oyunlar değillerdir. Eşsiz başyapıtlardır bence ama yine de sizi sarmayabilir. Ama her türlü 3.

Kesinlikle 3, diyalog boğarsa klasik Ubisoft oyunları idam eder. Detroit veya Heavy Rain gibi oyunlar klasik hikayeli diyaloglu sıkıcı, sarmayan oyunlar değillerdir. Eşsiz başyapıtlardır bence ama yine de sizi sarmayabilir. Ama her türlü 3.
sorduğum herkes 3 dedi bakalım neymiş şu detroit :D

Sorduğum herkes 3 dedi bakalım neymiş şu Detroit :D

Hocam bir kere oyunun zibilyon tane sonu var, yazılımcı abiler döktürmüş vallahi. Ama bazılarını hiç sarmıyor. The Last of Us Part II. Tarzı eleştirileri var, sevenleri hastası oluyor sevmeyenler oyuna nefret kusuyor açıkçası.

Hocam bir kere oyunun zibilyon tane sonu var, yazılımcı abiler döktürmüş vallahi. Ama bazılarını hiç sarmıyor. The Last of Us Part II. Tarzı eleştirileri var, sevenleri hastası oluyor sevmeyenler oyuna nefret kusuyor açıkçası.
ben hiç bi oyuna nefret kusmam tam tersi en kötü denilen oyunu bile severim ama diyalog korkuttu gözümü bu tavsiyeler sayesinde oda gitti thx

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı