Hangi oyun alınmalı?

Yani bende pek öyle olduğunu düşünmüyorum ana hikaye ve DLC yan görevler olmak üzere hepsini de yaptım oyunda 70+saatim var.

Benim 20 saatim falan var hikayesine konseptine falan lafım yok ama oynarken gerçekten mekaniklerde bir oturmamışlık hissettim. DualShocK'den oynasam belki böyle olmazdı.

Oynadın mı oyunu?

1. ve 2. oyunu oynayıp bitirmiş birisiyim ve skyrimide bitirmiş birisiyim. Skyrim ile ikisi kıyaslanacak oyunlar değil. Skyrim'e hantal demen belki kişisine göre kabullenilebilir ama Dying Light oyununa hantal diyorsan bu oyunu ya hiç oynamadın ya da en fazla 2,3 saat oynayıp karakter geliştirmelerini dahi tecrübe edememiş birisi olmalısın.

Benim 20 saatim falan var hikayesine konseptine falan lafım yok ama oynarken gerçekten mekaniklerde bir oturmamışlık hissettim. DualShock'den oynasam belki böyle olmazdı.

Mekanikler gayet yerinde ve oturaklı. Çok hızlı olması gereken bir oyun değil bu zaten siz nasıl bir şey bekliyorsunuz anlamadım ama, o atmosfer için gayet normal mekanikler. Uçup kaçmasını falan mı bekliyorsunuz karakterin.

1. ve 2. oyunu oynayıp bitirmiş birisiyim ve skyrimide bitirmiş birisiyim. Skyrim ile ikisi kıyaslanacak oyunlar değil. Skyrim'e hantal demen belki kişisine göre kabullenilebilir ama Dying Light oyununa hantal diyorsan bu oyunu ya hiç oynamadın ya da en fazla 2,3 saat oynayıp karakter geliştirmelerini dahi tecrübe edememiş birisi olmalısın.

20 saat civarı oynadım dediğim gibi klavyeden oynadığım içimde olabilir mekaniklerde sanki bir oturmamışlık gereksiz bir fazlalık var gibiydi biraz daha arcade olabilirmiş.

Merhaba bu oyunlar arasında kaldım. Hangisini almalıyım?

For Honor.

Deep rock galactic.

Green hell.

Dying Light.

Assetto Corsa competizione.
Deep rock galactic.(Bunu daha oynama fırsatım olmadı kütüphanemde var) bir ara oynucam hoşuma gitti.
Diğer ikiside çok güzel oyunlar özellikle green hell çok güzel böyle sinirlerini test ediyor. Arada bu oyunu yapanın emeği geçenin diyorsun ama güzel yani. Dying lighte ilk birkaç saat öyle diyorsun sonra oyun güzelmiş ya diyorsun. Bu ara da green hellde ara ara diyorsun seninde oyunun kodunu yazanında diye.

Green hell.

Dying Light.

Mekanikler gayet yerinde ve oturaklı. Çok hızlı olması gereken bir oyun değil bu zaten siz nasıl bir şey bekliyorsunuz anlamadım ama, o atmosfer için gayet normal mekanikler. Uçup kaçmasını falan mı bekliyorsunuz karakterin.

Bu kadar gereksiz fanboyluk yapmanıza gerek yok bu benim kendi fikrim kendi düşüncelerim.

Zaten uçup kaçıyor , oda var ama prototype gibi bir şeyde beklememek lazım.

Bu kadar gereksiz fanboyluk yapmanıza gerek yok bu benim kendi fikrim kendi düşüncelerim.

1. Oyunu mouse ile 1 hafta oynayın sonra kendi rızanızla 2.oyunu oynayıp bitiriceksiniz. Bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı