- Katılım
- 10 Şubat 2024
- Mesajlar
- 7.568
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 26
Oynadın mı oyunu?
Yani bende pek öyle olduğunu düşünmüyorum ana hikaye ve DLC yan görevler olmak üzere hepsini de yaptım oyunda 70+saatim var.
Oynadın mı oyunu?
Yani bende pek öyle olduğunu düşünmüyorum ana hikaye ve DLC yan görevler olmak üzere hepsini de yaptım oyunda 70+saatim var.
Oynadın mı oyunu?
Benim 20 saatim falan var hikayesine konseptine falan lafım yok ama oynarken gerçekten mekaniklerde bir oturmamışlık hissettim. DualShock'den oynasam belki böyle olmazdı.
1. ve 2. oyunu oynayıp bitirmiş birisiyim ve skyrimide bitirmiş birisiyim. Skyrim ile ikisi kıyaslanacak oyunlar değil. Skyrim'e hantal demen belki kişisine göre kabullenilebilir ama Dying Light oyununa hantal diyorsan bu oyunu ya hiç oynamadın ya da en fazla 2,3 saat oynayıp karakter geliştirmelerini dahi tecrübe edememiş birisi olmalısın.
Deep rock galactic.(Bunu daha oynama fırsatım olmadı kütüphanemde var) bir ara oynucam hoşuma gitti.Merhaba bu oyunlar arasında kaldım. Hangisini almalıyım?
For Honor.
Deep rock galactic.
Green hell.
Dying Light.
Assetto Corsa competizione.
Mekanikler gayet yerinde ve oturaklı. Çok hızlı olması gereken bir oyun değil bu zaten siz nasıl bir şey bekliyorsunuz anlamadım ama, o atmosfer için gayet normal mekanikler. Uçup kaçmasını falan mı bekliyorsunuz karakterin.
Zaten uçup kaçıyor , oda var ama prototype gibi bir şeyde beklememek lazım.Mekanikler gayet yerinde ve oturaklı. Çok hızlı olması gereken bir oyun değil bu zaten siz nasıl bir şey bekliyorsunuz anlamadım ama, o atmosfer için gayet normal mekanikler. Uçup kaçmasını falan mı bekliyorsunuz karakterin.
Bu kadar gereksiz fanboyluk yapmanıza gerek yok bu benim kendi fikrim kendi düşüncelerim.
Oynadın mı oyunu?
Bu kadar gereksiz fanboyluk yapmanıza gerek yok bu benim kendi fikrim kendi düşüncelerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.