Hangi oyun alınmalı?

İskenderMan

Picopat
Daha fazla  
Siz The Last of Us Part 1 ve Cyberpunk 2077 mi? Yoksa tek başına God of War: Ragnarok mu?
God of War 2018'i 2 gün önce bitirdim ve Ragnarok'u çok merak ediyorum ama diğer iki oyunda harika diyorlar. Sizce hangisi?

Kral ilk söylediğin 2 oyun muazzam bir şey gerçekten bence Last of Us ve Cyberpunk'ı al lakin Cyberpunk'ın DLC ile birlikte almanı şiddetle öneriyorum.

Peki sizce 350 TL'ye Cyberpunk 2077 alınır mı?

Bir de Ragnarok 1200 TL'den aşağıya yakın bir zamanda düşer mi?
Ragnarok gerçekten yüksek bir meblaymış, Cyberpunk 2077'nin çok Bug'u vardı kimse beğenmemişti, bence alma ama buglar çözülmüş mü bir bakmanı öneririm. Eğer büyük bir kısmı çözülmüş ise alabilirsin.

Bugların çoğu çözülmüş o konuda bir sıkıntı yok.

The Last Of Us Part I, oyun dünyasının en iyi hikayeli oyunudur onu oynayınca TLOU2, oynamak için merak uyandıracaksınız. :D
İşte o zamanda hem ragnarok u hemde part 2 yi merak edeceğim.😃

Peki ikisinide oynamış biri var mı? Şimdi alacağım da.

Ya kafam karıştı şimdi Ragnarok'u çok oynamak istiyorum ama diğer iki oyunda bende çok merak uyandırıyor.

Hocam çok oynamak istiyosansa burada konu açmanın pek anlamı yok zaten müthiş oyundur oynamayı da istiyorsansa al işte bilmediğin oyunlar olsa sana TLOU 1 falan öneririz hikayeli oyunların babalarındandır ama görünüşe göre oynlar hakkında bilgi birikiminde var o zaman çok oynamak istediğin oyunu 1. sini zevkle bitirdiğin Ragnarok'u alacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı