Hangi Oyunları Oynuyorsunuz?

Single oyunlardan nedense keyif alamıyorum. En sevdiğim tarzda oyunlar ise MMORPG ama eskiden olduğu gibi vakit ayıramıyorum. Şuanda 2014 FM oynuyorum. Baya abarrtım ama ben 2082 yılındayım şuanda. Gerçi oynamak denirse onada tatile çıkıp 1 günde 2 sene atlatana kadar bakmıyorum. Baktığımda ise kesin şampiyon oluyor benimkiler öyle saçma bakalım kaça kadar gidicez diye devam ediyorum.
 
Dönüp dolaşıp büyük ihtimalle yine LoL oynayacaksın :)
Aynısını ben yapıyorum oynamayı bıraktım şahsen , 1 aydır oynamıyorum Lol. Pc topladıktan sonra haftada 1,2 el eğlencesine oynadım şimdi hiç oynamıyorum. Arkadaş ısrar ediyor ama kendimi kanser edemem.

Dönüp dolaşıp LOL oynamıycam :) Çünkü LOL'ü bırakıcam diye bişey demedim :D Bırakmam zatende Fortnite benim sıkılacağım bir oyun değil. Ayrıca senelerdir kötü bir bilgisayara sahibim. Yani aslında çoğu oyunu oynayacak birisiyimde işte bu zamana kadar bilgisayar engel oldu :) Kararlı biriyimdir yani dönüp dolaşıp LOL' dönmem bıraksam bile, ama bırakmıycam ki zaten :)
 
Banished, Need For Speed : Most Wanted 2, Half-Life (Tüm serisi), League Of Legends, Metro 2033, Watch_Dogs 2, Euro Truck Simulator 2, The Sims 4, Cities - Skylines, No Mans Sky, Skyrim, Civilization VI, Assassin's Creed Origins. Yeterli olmuştur umarım. (Devamı varda, aklıma gelmedi şuan. Bu arada bunlar Steam oyunları dışında olanlar.)
 
Bende bu ara warband'e merak sardım. 1200 kişiyle kasmıyor mu hocam? Sisteminiz nedir? Bende bütün askerlerim gelmiyor sonradan kademe kademe geliyorlar diye şikayet ediyorum "Destek kuvvetler yetişti". Bunu nasıl çözebilirim?

i5-3470 işlemci 8 GB DDR3 RAM GTX1050 2 GB sistemim var e doğal olarak çok asker olunca bilgisayar kasıyor geçen gün tüm svadyalı lordlara karşı tek savaştım 420 kişiye 80 kişi başlangıçta kasıyor o askerler öldükçe bilgisayar rahatlıyor. Bu ayarı Belgelerim -> Mount Blade Warband -> rgl_config dosyasını notepad ile açıp içerideki battle_size kısmındaki değeri 10.0000 yapınca oluyor. Ama oyun içindeki menüden muharebe büyüklüğü ayarına tıklarsanız eski haline döner o yüzden o menüye girmeyin. Native modda oynuyorsanız Litdum modunu denemenizi öneririm çok daha zevkli bir şekilde oynanıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı