Netflix Hangi paket alınmalı?

Dr. Who

Hectopat
Netflix üyeliği almayı düşünüyorum şu an en makulu benim için 150 TL'lik olan paket. Ama bunda TV'den falan izleyebiliyor muyuz? Sadece laptop veya mobil olarak 1 cihazdan sadece izleyebiliyoruz sanırım. İnternette öyle gördüm. Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Parolapara oluşturun gidin Ultra paketi alın 300 TL'lik olanı 150 TL'ye geliyor ayrıca Parolapara 800 TL'ye 400 TL ilk alışverişe cashback var yapmadıysanız eğer başka yerden onu ilk harcayın sonra Netflix yapın.

İstediğin cihazda izlersin ama aynı anda tek cihazda izleyebiliyorsun ve görüntü kalitesi 720p. Eğer tek kişi kullanacaksan ve görüntü kalitesi rahatsız etmezse en ucuzu al gitsin ama TV'de 720p kötü gelebilir.

150 TL'lik paketten tüm cihazlarınızdan izleyebilirsiniz. Ancak bu pakette aynı anda 1 cihazdan izlenebilir. TV'den kullanacaksanız bu paket gayet iyi bence. Ben TV'den kullanıyorum ama görüntü kalitesinden rahatsız olmadım.

Telefon ve tablet için en düşük paket alınabilir. Tv de izlemek istiyorsan en üst paketi almalısın görüntü kalitesi açısından. paketlerin hepsi tüm cihazlarda kullanılabilir.

Parolapara oluşturun gidin Ultra paketi alın 300 TL'lik olanı 150 TL'ye geliyor ayrıca Parolapara 800 TL'ye 400 TL ilk alışverişe cashback var yapmadıysanız eğer başka yerden onu ilk harcayın sonra Netflix yapın.
Hocam yaştan dolayı hesap oluşturamiyorum.

İstediğin cihazda izlersin ama aynı anda tek cihazda izleyebiliyorsun ve görüntü kalitesi 720p. Eğer tek kişi kullanacaksan ve görüntü kalitesi rahatsız etmezse en ucuzu al gitsin ama TV'de 720p kötü gelebilir.
Hocam TV 4 k zaten gönül isterdiki daha yüksek bir paket alayım ama gücüm buna yetiyor şu anlık.

150 TL'lik paketten tüm cihazlarınızdan izleyebilirsiniz. Ancak bu pakette aynı anda 1 cihazdan izlenebilir. TV'den kullanacaksanız bu paket gayet iyi bence. Ben TV'den kullanıyorum ama görüntü kalitesinden rahatsız olmadım.
Evet TV'den izleyecem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı