Hangi PC parçaları daha değerlidir?

893715

Picopat
İkinci el alım satım da tecrübesi olan varsa yardımınıza ihtiyacım. Var elimde fazlalık PC kasa ve çok eski PC bileşenler var. Ekran kartlarının değerli olduğunu biliyorum ama hepsi çok eski olduğu için ve bozuk olduğu için çöp hangi parçalar daha değerli genel olarak?

Sistem özelliklerini belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Ekran kartı ve işlemci pahalılıkta öne çıkar.

Bu ara işteyim yazamadım anakartlar çok eski Intel işlemciler bozuk ekran kartları 2 tane sağlam eski nesil kasalar eski PSU'lar var 1 tane kasa hariç bunlardan kurtulmak istiyorum PC bileşenleri bozuklar var bozuk olmayanlarda var buradan ne elde edebilirim onu merak ediyorum

10 ay önce GT1030 aldım 700TL'ye MSI Aero 5 ay önce de 500GB SSD aldım 1000TL'ye ikisi de 2.el.

Kanka 2010 - 2000 yıllarından kalma PC kasaları ve PC bileşenleri var bunlardan kurtulmaya çalışıyorum bedavaya vermektense en azından ne kazanabilirim onu çözmeye çalışıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…