Hangi PlayStation 5 sürümü alınmalı?

PS6'nın daha senesi var hocam. GTA 6 serisinden sonra falan.

Düz PS5 ile Slim arasındaki farkı çözemedim hocam.

CFI-2016 dediğiniz olaya nasıl bakabiliriz?

CD'li alırsam hem dijital hem CD olmaz mı? Belki arkadaşlarımdan falan CD alırım diye düşünüyorum.

Yakın arkadaşlarınızda da PS5 CD Edition varsa elbette ki CD sürümü alın, oyunları 2 kat ucuza oynarsınız.

PS6'nın daha senesi var hocam. GTA 6 serisinden sonra falan.

Düz PS5 ile Slim arasındaki farkı çözemedim hocam.

CFI-2016 dediğiniz olaya nasıl bakabiliriz?

CD'li alırsam hem dijital hem CD olmaz mı? Belki arkadaşlarımdan falan CD alırım diye düşünüyorum.

CFI olayı kutu yazan model PS6 konusunda sizin fikriniz CD parçası ayrı satılıyor 8 bin TL gibi bir fiyata Slim daha ince ve bana göre daha modern gözüküyor.

İnternetten almak daha ucuz olur diye düşünüyorum yani alırken nasıl kontrol edebilirim sitelerden? Atarsan güzel olur görmüş olurum.
İnternette daha ucuz fakat direkt mağazadan alırsanız içini açıp inceletebiliyorsunuz. Bi eksik, hata, kırık falan var mı diye. Bir de internettekiler genelde ithalatçı garantili.

Yakın arkadaşlarınızda da PS5 CD Edition varsa elbette ki CD sürümü alın, oyunları 2 kat ucuza oynarsınız.

Mesela hocam şöyle bir ürün ilgimi çekti. İthalatcı garantili ama Digital Edition. CD alamazsam bu sizce mantıklı mıdır?

İnternette daha ucuz fakat direkt mağazadan alırsanız içini açıp inceletebiliyorsunuz. Bi eksik, hata, kırık falan var mı diye. Bir de internettekiler genelde ithalatçı garantili.
İthalatçı garantilide ne gibi bir sorun olabilir?

Alıncaksa bence Slim alınmalı hem normale göre 500GB daha fazla yere sahip hem performans farkı yok hem de daha ucuz tek eksi yanı ısıtması daha kötü. Kutulu oyun sevdan yoksa dijıtalda 1-2bin TL daha ucuz.

Mesela hocam şöyle bir ürün ilgimi çekti. İthalatcı garantili ama Digital Edition. CD alamazsam bu sizce mantıklı mıdır?

İthalatçı garantilide ne gibi bir sorun olabilir?
Olası bir sorunda satıcıyı bulamama, yurt dışına cihazı gönderip 45 gün bekleme gibi şeyler duydum. Ne kadar gerçek bilemem yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı