Hangi programlama dili ile başlamak gerekir?

TheBuliderBob

Centipat
Daha fazla  
Yazılım alanında kariyer yapmak istiyorum. Hangi programlama diliyle başlamam gerektiğini ve önerdiğiniz ücretsiz kursları öğrenmek istiyorum. Ayrıca, bu alanda başarılı olmak için yapmam gerekenler nelerdir?

Yazılım alanında kariyer yapmak istiyorum. Hangi programlama diliyle başlamam gerektiğini ve önerdiğiniz ücretsiz kursları öğrenmek istiyorum. Ayrıca, bu alanda başarılı olmak için yapmam gerekenler nelerdir?
Kendine önce bir alan belirle ben yazılım öğrenicem diye bodoslama dalınmaz.

1.Kesinlikle ingilizce öğren bu işler ingilizce olmadan imkansız gibi bir şey.
2.Hangi alanda yazılım yapacağını seç (Oyun, Web Sitesi, Yapay Zeka, Siber güvenlik, vs.) Bu kısım önemli !!
3.O alan hakkında hangi yazılım dili daha iyidir hangi araçları kullanmalıyım vs. araştır.

Kendine önce bir alan belirle ben yazılım öğrenicem diye bodoslama dalınmaz.

1.Kesinlikle ingilizce öğren bu işler ingilizce olmadan imkansız gibi bir şey.
2.Hangi alanda yazılım yapacağını seç (Oyun, Web Sitesi, Yapay Zeka, Siber güvenlik, vs.) Bu kısım önemli !!
3.O alan hakkında hangi yazılım dili daha iyidir hangi araçları kullanmalıyım vs. araştır.
Peki ben ingilizceyi duolingo gibi yerlerden öğrenmem yeterlimi yoksa ağır bir ingilizcemi gerekir ?

Peki YouTube'ta bu tarz gibi bedava kurs bulma şansım var mı?

Elbette lakin ücretliler daha tertipli düzenli öğretmeye yönelik olabiliyor. Bahsettiğim hocanın birçok alanda ödülleri, diplomaları bulunmakta. Ayrıca yazılıma başlayan insanlara kendine bir alan belirle tavsiyeleri çokca bulunmakta. Evet katılıyorum ama insan bazen kararsız kalabiliyor. Eğer bu kararsızlık içine düşersen Python ile adımını at gerisi gelir zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı