Hangi programlama dilinden devam edilmeli?

624739

Megapat
Makaleler
4
Lisede web tasarım üzerine eğitim aldım, temel olarak HTML ve CSS, biraz da .NET ve SQL bilgim var. Fakat benim için geleceğe dayalı bir yazılım dili lazım, hangisi olursa olsun fark etmez sadece gelecek odaklı olması benim için yeterlidir. Önerdiğiniz yazılım dili/dilleri hangisidir?

Lisede web tasarım üzerine eğitim aldım, temel olarak HTML ve CSS, biraz da .NET ve SQL bilgim var. Fakat benim için geleceğe dayalı bir yazılım dili lazım, hangisi olursa olsun fark etmez sadece gelecek odaklı olması benim için yeterlidir. Önerdiğiniz yazılım dili/dilleri
SQL-i geliştire bilirsin.İlave de Java hala da gelişmekte bir de Python öneririm

Daha önce yazılım dili ile ilgi kaygılarım çoktu fakat bilgisayar mühendisliğini kazandıktan sonra(2.sınıfım) işlerin ihtiyaca göre, proje durumuna göre ilerlediğini fark ettim yani her dil belirli bir ihtiyaç doğrultusunda çıkıyor.Geleceğin dili diye bir şey yok bence ihtiyaca göre problemi çözen dil var.Hepsinin mantığı aynı fakat dinamikleri farklı.Birde programlama dillerinden önce ingilizce'n yoksa önce onu çözmelisin daha sonra kaynaklar derya deniz.Motivasyon

Technopat Haberler

Geri
Yukarı