Weider almaya kalksam fark 3000Gerek yok zaten ayrı bir faydasını bir farkını göremezsiniz zaten 1300 lira nedir?
Weider almaya kalksam fark 3000Gerek yok zaten ayrı bir faydasını bir farkını göremezsiniz zaten 1300 lira nedir?
https://proteinocean.com/whey-protein?aroma=biskuvi&boyut=16kg ÖnerimWeider almaya kalksam fark 3000f/p alımaya çalışıyorum artık alsam alırımda gerek yok bence neyse supplement çekeceğim.
Proteini baya az 18g genelde min 23g arıyorum
Hocam saf protein bulmak zor servisinde ya. Bende 30g serviste 20g protein istemiyorum ama en ucuzu bu duruyor. Bide bilinen marka yoksa birkaç tane gördüm 1 kilosunun 800 lira olanlarını ama içeriğine bakmadım bile markasını bilmediğimden.Proteini baya az 18g genelde min 23g arıyorum
Supplementler 2000₺ 23g protein var o daha mantıklı ocean’a göre bende ya tekrar supplementler alacağım ya da 3 matrix deneyeceğim hardline firmasına şans vermek istiyorum.Hocam saf protein bulmak zor servisinde ya. Bende 30g serviste 20g protein istemiyorum ama en ucuzu bu duruyor. Bide bilinen marka yoksa birkaç tane gördüm 1 kilosunun 800 lira olanlarını ama içeriğine bakmadım bile markasını bilmediğimden.
Hardline güzel diyorlar ama insan bilindik kullanmak istiyo. 3 matrix noluyor? Hap mı?Supplementler 2000₺ 23g protein var o daha mantıklı ocean’a göre bende ya tekrar supplementler alacağım ya da 3 matrix deneyeceğim hardline firmasına şans vermek istiyorum.
Protein tozuHardline güzel diyorlar ama insan bilindik kullanmak istiyo. 3 matrix noluyor? Hap mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.