Hangi PS 4 alınmalı?

Thezzerss

Hectopat
Daha fazla  
3500'e 500GB Slim var. 4300'e ise 1TB kırık. PS 4'teki çoğu oyunu oynamak istiyorum. O yüzden kırık mı almalıyım yoksa orijinal mi? Orijinal alırsam arkadaşlarımla takas yaparak oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu oyunu oynamak istiyorsanız kırık alın eğer uygulama ile kırıldıysa geri çevirebilirsiniz diye biliyorum ama kırık halde online oynanmaz.

PS4 Online oyunlarını oynamayacaksanız kırık alabilirsiniz. Ama PS4 Online gireceğim ve oynayacağım diyorsanız orijinal almalısınız.

Kırık kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü online oyun oynama imkanınız ortadan kalkıyor. Özellikle gta 5 online veya fps tarzında oyunları illaki online deneyeceksin ve verdiği zevk yanında hikaye moduna bir daha girmeyeceksin bile :)

Özellikle gta 5 online veya fps tarzında oyunları illaki online deneyeceksin ve verdiği zevk yanında hikaye moduna bir daha girmeyeceksin bile :)
Bu çok kişisel bir şey. GTA 5'in hikayesini 500. kez bitiririm ama online kısmını oynamam şahsen. Konsoldan online FPS oyunu oynamak ayrı bir eziyet zaten.

Kırık konsol almak gayet mantıklı. Ama benim tavsiyem orijinal konsol alın ve kendiniz GoldHEN ile kırın. Bu sayede online oynamak istediğinizde konsolu sıfırlamanıza falan gerek kalmaz. GoldHEN ile kırılmış konsollarda konsolu açıp kapatınca cihaz tekrar orijinal oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı