Hangi PS5 modeli alınmalı?

Ekstra olarak alıyorum bu konsolu. Hem GTA, hem rahatlık, hem sürekli güncellenmek durumda olmayan donanım, oyunların senin donanımına uygun olarak yapılması, hem taşınabilirlik, hem de ergonomi ve tak-çalıştır için.

Peşin cevap adına belirtmeliyim ki halihazırda her türlü oyun ve profesyonel işi rahatlıkla yürütebilen bir masaüstü PC'ye sahibim. Bir de kendimi bildim bileli içimde ukde kalmış olan konsolu da istiyorum, GTA VI'da bahane oldu. Sizce hangi PS modeli alınmalı? Pro modeli donanımsal olarak büyük fiyat farkına değer mi (FPS takıntım yoktur, önemli olan oyun için yapılmış bir cihaz olmasıdır ve bildiğim kadarıyla hissedilen FPS konsolda daha akıcı) yoksa PS6 çıktığında ona geçeceğim için gereksiz mi olur? Bir de kesinlikle sıfır mı alınmalı yoksa ikinci el alınabilir mi?
ps5 slim al geç, 2.el yada 0 bütçeye göre değişir. Temizse eğer 2. el mantıklı. Yurtdışı üründe alabilirsin.

Eğer daha yüksek grafik ve daha yüksek FPS görmek istiyorum diyorsanız ve bu sadece benim tahminim GTA VI sadece PS5 Pro'da 60FPS olacak gibi geliyor. Tabii böyle olmayabilir de. Eğer bunları sizin için önemliyse Pro almalısınız. Eğer böyle bir problemim yok derseniz PS5 Slim gayet yeterli olacaktır.

Peşin cevap adına belirtmeliyim ki halihazırda her türlü oyun ve profesyonel işi rahatlıkla yürütebilen bir masaüstü PC'ye sahibim. Bir de kendimi bildim bileli içimde ukde kalmış olan konsolu da istiyorum, GTA VI'da bahane oldu. Sizce hangi PS modeli alınmalı? Pro modeli donanımsal olarak büyük fiyat farkına değer mi (FPS takıntım yoktur, önemli olan oyun için yapılmış bir cihaz olmasıdır ve bildiğim kadarıyla hissedilen FPS konsolda daha akıcı) yoksa PS6 çıktığında ona geçeceğim için gereksiz mi olur? Bir de kesinlikle sıfır mı alınmalı yoksa ikinci el alınabilir mi?
Profesyonel bir masaüstün varsa bütçe sorunun da pek yoktur diye tahmin ediyorum. Eğer öyleyse ve 4k TV de varsa Pro al. PS6 2027 sonlarına doğru çıkacak gibi duruyor 2 sene var gibi düşünebiliriz. PS6 direkt çıktığında zaten almak zor olucak 3 5 ay da beklesen 2 buçuk sene civarı vakit var o ara Ps5 Slim iyice güçsüzleşmiş olacak. Ki zaten Pro'yu şuan 40k'dan alsan şuanki ekonomiye göre 28 29k civarından satarsın üstüne katar PS6 alırsın çok para kaybetmez üstüne cihazı kullanırsın. Bence her türlü PS5 Pro al bu yüzden 1080p Tv bile olsa en azından uzun ömürlü olur. Kesinlikle sıfır al bu arada ikinci ele girişme derim ne olacağı belli olmaz az para değil. Ama ben olsam Bilkom garantili almazdım en ucuzu 53k civarı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı