Hangi PS5 modelini seçmeliyiz?

Isabelle

Hectopat
Yer
CRM
Siz hangi PS5 modelini seçiceksiniz ve sebebi nedir? Ben diskli versiyonu seçmeyi düşünüyorum kutulu oyun koleksiyonu yapmayı sevdiğim için.

100 euro fazla verip diskli model almak ta ne bileyim. Parayı nereden buluyor bu arkadaşlar diye merak etmiyor değil insan..

815 lira az buz değil.

Fiziksel oyunlarda alma-satma, takas etme imkanı oluyor. Koleksiyon yapmayı da seviyorum. Eğer alacak olursam muhtemelen diskli versiyonunu tercih ederim.

Hatta biraz bekleyip slim model almayı da isterim. Bu kasa gerçekten çok büyük.

100 euro fazla verip diskli model almak ta ne bileyim. Parayı nereden buluyor bu arkadaşlar diye merak etmiyor değil insan..

815 lira az buz değil.
Fiyatlar açıklanmadan sözde Amazon FR sızıntısına inanan ne bileyim. Amazon FR yalanladı haberi ve Euro olarak kazandıgım için ister 100 ister 200 fark olsun diskli her türlü daha iyi.

815 lira az buz değil.

Tam tersi bütçe önemliyse diskli model alınmalı. Çünkü ikinci el oyun alınabiliyor-satılabiliyor. PSN Store çok pahalı olabiliyor.

Alırsam Series X alırım bu sefer herhalde, 5 sene olacakmış PS5'in bu konsolun ömrü. Ama illaki PS5 alacak olursam dijital sürümünü alırım, diskli oyunları en son Xbox 360'da almıştım.

Fiyatlar açıklanmadan sözde Amazon FR sızıntısına inanan ne bileyim. Amazon FR yalanladı haberi ve Euro olarak kazandıgım için ister 100 ister 200 fark olsun diskli her türlü daha iyi.

Herkes öyle mi kazanıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…