Oyun Clash
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ben şahsen Xbox Series X alacağım. Ama PS5 alsaydım, diskli sürümünü alırdım.
Slim model genellikle daha küçük oluyor. PS3'ün fat kasası 2006'da çıktı. Slim ise 2009'da. PS4'ün fat kasası 2013'de çıktı. Slim ise yanılmıyorsam 2016'da.Dijital versiyonunu seçmeyi düşünüyorum haliyle daha uygun olacak.
Hocam cahilliğime verin, Slim modeli tam olarak nedir ve PS5 için çıkar mı? Çıkarsa yaklaşık ne kadar süre sonra gelir? 1-2 yıl sonra mı?
Anladım. O kadar bekleyemem ben. Anca 2. veya 3. partiyi bekleyebilirim. Yani sadece boyut değil mi? Performansla ilgili birşey yok?Slim model genellikle daha küçük oluyor. PS3'ün fat kasası 2006'da çıktı. Slim ise 2009'da. PS4'ün fat kasası 2013'de çıktı. Slim ise yanılmıyorsam 2016'da.
Pro sürümleri performansı yükseltiyor diye biliyorum. Slim genellikle küçük kasa oluyor. Bir de konsolda kronik hata varsa (Xbox 360'ın 3 kırmızı hatası gibi), onlar düzeltiliyor.Anladım. O kadar bekleyemem ben. Anca 2. veya 3. partiyi bekleyebilirim. Yani sadece boyut değil mi? Performansla ilgili birşey yok?
Slim modellerin genel avantajları küçük, daha serin, daha performanslı ve stabil olmasıdır. Yani sadece boyut değil. Performans olarak genelde ufak artış oluyor ama yine de net bir şey söyleyemem.Anladım. O kadar bekleyemem ben. Anca 2. veya 3. partiyi bekleyebilirim. Yani sadece boyut değil mi? Performansla ilgili bir şey yok?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.