Hangi r9 290x alınmalı

Peki şimdi bir kaç sorum olacak;

1) Hangi GTX 970 bir sürü modeli markası var hepsi aynı mıdır ?
2) Mimariden kastımız nedir ? benim aklıma görünüşü geldi.
3) Aralarında FPS farkı çok yok dediğiniz. r9 mu daha iyi ?

3) 1080p de GTX 970 daha iyi. 2k/4k da R9 290x biraz daha iyi.
Bende çift ekran var bir tanesi 1080p diğeri 4k kafam gittikçe karışıyor.

Şuan hali hazırda kullandığım GTX 760 da rahat 1 sene götürür diyorlar ama optimizasyon sorunu olan oyunları mı buluyorumdur nedir? Sıkıntılı gibi göründü bana sizden de fikir alabilirsem bu konuda.

H1z1
Dyling light
LOL (Anlamsız fps düşüşleri oluyor 150-200 arası fps alırken bir anda 50 fps e düşebiliyor)

Yeni indirdiğim birkaç oyun daha var onları deneme fırsatım olmadı henüz.

Anladım artık hem bütçeyi hem performansı göz önünde bulundurarak yön belirlicem kendimi şuanki ekran kartımı satabilirsem GTX 970 düşünebilirim, yok satamazsam Sapphire r9 290x alır otururum aşağıya :)

Bence bu :) www.novabilgisayar.com: GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming, 4GB, GDDR5, 256 bit 13, Fiyat: 1.305 TL

Bu incelemelere bakınız birbirine yakın kartlar çekirdek hızı MSI'ın biraz daha hızlı ASUStan. Bence Gigabyte GTX 970 G1'i alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı