Hangi Redmi Note 12 alınmalı?

Bütçe
10000
4 tane telefon arasında kararsız kaldım size danışmak istedim hepsi kaçak, kaçak alma gibi şeyler demeyin 4 yıldır kaçak tel alıp kullanıyorum. Adam tanıdığımız olduğu için bir sorun olmuyor.

Redmi Note 12 (5000 TL)
Redmi Note 12 Pro 4.5G (6500 TL)
Redmi Note 12 Pro 5 g ( 6800 6900 arası)
Redmi Note 12 Pro Plus 12+8 RAM versiyonu (10000 TL)

Bunlar arasında kararsız kaldım bütçem hepsine uygun sadece en fiyat performans hangisidir Redmi 12 ile Pro hemen hemen aynı misal ama fiyatlari arasinda bayağı fark var karar veremedim.

Hocam ben 12 Pro 5G kullanıyorum şahsen memnunum tek sıkıntısı genel Xiaomi sıkıntısı 120Hz ekrana yetmeyen batarya omun dışında Geekbench6 testleri 2300 puan civari F/P öneririm.

Hocam ben 12 Pro 5G kullanıyorum şahsen memnunum tek sıkıntısı genel Xiaomi sıkıntısı 120Hz ekrana yetmeyen batarya omun dışında Geekbench6 testleri 2300 puan civari F/P öneririm.
hocam bi sorum olcak bende redmi note 12 pro aldım imeı sini sorguladığım zaman böyled diyor normalmidir

Dosya Ekleri

• resim_2023-10-28_114335043.png
    resim_2023-10-28_114335043.png
    20,1 KB · Görüntüleme: 40
Hocam bir sorum olacak bende Redmi Note 12 Pro aldım IMEI'sini sorguladığım zaman böyled diyor normal mi?

Ustam bir sorun olacağını sanmıyorum zaten sorguladığın zaman gözükmez çünkü yasal olmayan işlem yapılıyor kullanımında sorun olmaz eğer yıl başına kdr zaten IMEI İle ilgili mesaj gelmezse hiçbir şey olmaz.

Benim de bir sorum olacak 5 bine orijinal garantili vergisiz yani Redmi Note 12 veya Realme C55 alsam mantıklı mı 7 bini kaçağa vermektense şu anki telefonum 9 Pro 12 ile ozelligi hemen hemen aynı o yüzden Realme C55 düşündüm ve 5500'e geliyor orijinal Türkiye garantili alınır mı? 8 GB RAM olan versiyonu.

Pro 5g kullanıyorum hocam. 12+8 RAM'li modeli. Gayet memnunum. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Hocam real
Ustam sence vergisiz 5500'e Realme C55 Türkiye garantili mi yoksa 7 bine 12 Pro 5 g kaçak mı?
Hocam realme özelliklerini ve performansını bilmiyorum fakat 7 bin TL'ye bence fiyatını tamamıyla hak edecek bir telefon.

IMEI'yi kaç TL'ye attırdın hocam bir de IMEI atarken sıkıntı oldu mu direnç işleminde falan.
Bir tanıdığım halletti. Kendi çoğalttığı IMEI'yi ve benden aldığı başka bir IMEI'yi attı (yedek olarak).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı