Hangi renk iPhone almalı?

iPhone XS 64 GB 51GB dolu 1 yılda.

Hocam eğer 128 GB size yetmezse ileride gelen güncellemeleri yükleyememe, bulut depolama üyeliğine para ödemek zorunda kalma, uygulamalardan kısma gibi sorunlar yaşarsınız. Eğer imkan varsa 256 çok daha risksiz ve uzun vadeli olur çünkü 4 5 sene kullanım amacınız varsa 1 yılda 51GB dolduruyorsanız muhtemelen 4 sene sonunda sırf depolamadan dolayı bile telefon değiştirme ihtiyacı duyarsınız. Ya da bulut depolamaya bağımlı olursunuz.

128 GB alacağım 16 Pro'yu maximum ne gibi bir problem yaşayabilirim 128 GB aldığım için
Şöyle ki alacağınız cihazda çekeceğiniz fotoğraflar çok yer kaplıyacak. İlerleyen İOS güncellemelerini aldığınızda problem yaşamanız olası. Fakat yine de ben , çektiğim fotoğrafları 2-3 ayda bir bilgisayara ve ya harici harddisk , bulut depolama yaparım diyorsanız 128GB yetecektir.

Hocam eğer 128 GB size yetmezse ileride gelen güncellemeleri yükleyememe, bulut depolama üyeliğine para ödemek zorunda kalma, uygulamalardan kısma gibi sorunlar yaşarsınız. Eğer imkan varsa 256 çok daha risksiz ve uzun vadeli olur çünkü 4 5 sene kullanım amacınız varsa 1 yılda 51GB dolduruyorsanız muhtemelen 4 sene sonunda sırf depolamadan dolayı bile telefon değiştirme ihtiyacı duyarsınız. Ya da bulut depolamaya bağımlı olursunuz.

Hocam 3TB hard disk ile kullanacağım.

Şöyle ki alacağınız cihazda çekeceğiniz fotoğraflar çok yer kaplıyacak. İlerleyen iOS güncellemelerini aldığınızda problem yaşamanız olası. Fakat yine de ben, çektiğim fotoğrafları 2-3 ayda bir bilgisayara veya harici hard disk, bulut depolama yaparım diyorsanız 128 GB yetecektir.

Hocam Doldukça Harici hard diske boşaltacağım o yüzden yeteceğini düşünüyorum ki benim 3 ayda doldurma ihtimal 0'a yakın.

Hocam 3TB hard disk ile kullanacağım.

Hocam Doldukça Harici hard diske boşaltacağım o yüzden yeteceğini düşünüyorum ki benim 3 ayda doldurma ihtimal 0'a yakın.
3tb hard disk ise buluta bağımlı olma sıkıntısı yaşamazsın, sadece kullandığın uygulamalara bağlı belki güncelleme indirme sıkıntısı yaşarsın ama yüksek bir ihtimal değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı