Hangi renk klavye alınmalı?

Merhaba, mouse beyaz, kasa beyaz, masa siyah, kulaklık siyah. Sizce beyaz mı siyah mı klavye almalıyım? Klavye bu.

Merhaba, mouse beyaz, kasa beyaz, masa siyah, kulaklık siyah. Sizce beyaz mı siyah mı klavye almalıyım? Klavye bu.

Alacaksanız beyaz, fakat bu klavyeyi almanızı önermem, fiyatının hakkını veren bir klavye değil.

RGB'den limited editiona kadar olan tüm modelleri aynı ve sonuç olarak tamamen klon bir klavye, para tuzağı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Maliyeti bize gelişinden çok daha ucuza olabilir.

Wooting'in tasarım ve driverini çalınca "iyi bir klavye" olunmuyor 😀

F/P olarak değerlenirilemez mi?

Bu fiyata ne önerirsiniz? Aslında hem manyetik hem %68? Neden önermediniz?

Yukarıdaki mesajımda birçok şeyi söyledim, aynı şekilde markanın desteğine mail attım ve hall effect sensörlerinin modelini istedim, herhangi bir dönüş yapılmadı. Böyle bir markaya güvenilebileceğini sanmıyorum.

Bütçeyi biraz daha arttırırsanız Akko güvencesiyle bunu alabilirsiniz.

F/P olarak değerlenirilemez mi?

Sanmıyorum açıkçası, F/P denilecek kadar uzun ömürlü değil gibi. Bu tarz klavyelerde sensör en önemli parça olmasına rağmen sorduğumda bir dönüş yapılmaması şüpheli geldi.

Ben siyahını aldım ama setuptaki diğer ekipmanlara göre rengi değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı